28 / 04 / 2024

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat adres

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat adres

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Bahadır Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kartal Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Baheşti tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Beheşti tarafından kuruldu.

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Beşeşler tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ahmed M. Teeka tarafından kuruldu.

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Masume Saeıdı tarafıdan kuruldu.

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Haluk Dede tarafından kuruldu.

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat adres Haberi

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat adres

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Bahadır Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1 Her türlü kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya, ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı, satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla, seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı, satımı, ithalatı-ve-ihracatını-yapmak. Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler, dozer,...