03 / 10 / 2024

BT Mimarlık söyleşisi

BT Mimarlık söyleşisi

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Güler tarafından kuruldu.

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Çanakkale Köprüsü'yle, yılda 567 milyon lira tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü'yle, her yıl toplam 567 milyon lira tasarruf sağlayacağız."dedi.

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

GYODER'in 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' söyleşisi 16 Temmuz'da! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' başlıklı söyleşi 16 Temmuz'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

Nevzat Sayın ile 'Mimaride Anlam Üretmek' söyleşisi 19 Mayıs'ta!

Yıldız Entegre tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen “Mimaride Anlam Üretmek” temalı söyleşi, 19 Mayıs Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfası üzerinde canlı olarak yayınlanacak. 

Bt Art Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bt Art Mimarlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Küçük Akkurt ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu. 

BT Mimarlık söyleşisi Haberi

BT Mimarlık söyleşisi

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK.


Mimari proje sergisi 9 Nisan  2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor. Mimari proje söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde...