17 / 07 / 2024

BTK işçilerine zam

BTK işçilerine zam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, BTK bünyesinde hizmet veren işçilerin maaşlarında yüzde 20 ile yüzde 70 arasında zam yapılacağını açıkladı.

Kirada yeni dönem yarın başlıyor… Ev sahibi ne kadar zam isteyebilecek? Kiralar ne kadar artacak?

Kira artışlarında 2 senedir uygulanan yüzde 25 zam sınırında sona gelindi. Yarın itibariyle ev sahibi ve kiracılar için yeni bir dönem başlıyor. Peki kira artışları neye göre ve ne kadar yapılacak?  Ev sahibi istediği kadar zam yapabilecek mi?

Boğaz geçiş ücretlerine zam geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, boğazlardan uğraksız geçiş yapan gemilerin 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Altın Frank üzerinden tespit edilen ücretlerin 5,07 dolar olarak uygulanacağını belirtildi.

Emeklinin gözü 15 bin TL seyyanen zam beklentisinde...

5 aylık enflasyon verilerinin de belli olması ile birlikte uzman isimler emekli maaş tahminlerini güncellemiş oldu. Türkiye Emekliler Derneği oransal zam yerine seyyanen zam beklediklerini kaydetti.

Kamu işçilerine müjde! İkramiyelerin ödeneceği tarih belli oldu! 2 taksitle verilecek!

Milyonlarca kamu işçisinin merakla beklediği ikramiyelerin ödeneceği tarih resmen belli oldu. Söz konusu ikramiyeler iki taksitle ödenecek. Peki kamu işçisi ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Kamu işçisi ikramiyeleri 2024 ne zaman verilecek?

Emekli ve memur maaşına ne kadar zam yapılacak?

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla bekliyor. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü değişti. Fakat senelik enflasyon tahmini ise geriledi. Memur ve emeklinin zam oranı için nihai 2 aylık enflasyon verisi beklendiği belirtildi.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Mahfi Eğilmez: Kamu işçilerinin zammı da yüzde 49,25'e çıkarılsın! 

MMemurlara yüzde 49,25 maaş zammı, kamu işçilerine yüzde 32,57'de ücret artışı yapıldı. Ekonomist Mahfi Eğilmez, kamu işçilerinin maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi. İşte Mahfi Eğilmez'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49,25 zam! İşte zam sonrası kalem kalem yeni kök maaşlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının bu yılın Ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkartıldığını açıkladı. Peki yüzde 49,25'lik artış sonrası yeni kök maaşlar ne kadar oldu?

SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklilerine ek zam için beklenen tarih sızdı!

Milyonlarca SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklisinin merakla beklediği ek zam için beklenen tarih sızdı. İşte o tarih...

Asgari ücret, emekli ve memur zammında flaş rakamlar! Tek tek açıklandı! İşte Ocak 2024 zamları...

Ocak ayı asgari ücetliler, emekli ve memurlar için zam ayı olacak. Peki kimin maaşına ne kadar zam yapılacak? İşte yeni ortaya çıkan o rakamlar...

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

BTK işçilerine zam Haberi

BTK işçilerine zam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Yapılan skala çalışması ve bu iyileştirmelerle BTK işçilerine bu yılın başından itibaren günün sonunda yüzde 20 ile yüzde 70 aralığında zamlar yapılacak. Bu çalışmamızla bir kez daha gösterdik ki; dün olduğu gibi bugün de işçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmedik” dedi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Öz İletişim-İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi 2. Ek Protokolü İmza Töreni'ne katıldı.

BTK'nın Ankara'daki merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'de hiçbir işçinin, enflasyon rakamlarının altında ezilmesine müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

"YÜZDE 20 İLE YÜZDE 70 ARALIĞINDA ZAMLAR YAPILACAK"

Protokol kapsamında yapılacak olan maaş zammı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu,...