30 / 04 / 2024

BTSO bursa proje yatırımları

BTSO bursa proje yatırımları

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

BTSO'dan Bursa'ya 1 milyar TL'lik yatırım!

Bursa ekonomisinin lokomotifi BTSO, geride kalan haftayı yeni yatırımlar, açılışlar, fuarlar ve yeni proje araştırmalarıyla dolu dolu geçirdi.

BTSO'dan Bursa’ya 1 milyar liralık proje yatırımı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

Türker Proje, Bursa'daki gayrimenkulünü sattı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Bursa'da bulunan gayrimenkulün atış işlemlerinin tamamlandığını ve bedelin tamamının alındığını açıkladı.

Türker Proje Gayrimenkul Bursa'daki arsasını satıyor mu?

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bursa'da bulunan arsa satışı hakkında bilgi yayınladı.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Türker Proje Gayrimenkul Bursa arazisi değerlendirmesi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul Bursa arazisi değerlendirmesini yayınladı.

BTSO bursa proje yatırımları Haberi

BTSO bursa proje yatırımları


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.


Ortak aklın gücüyle geleceğe hazırlanan Bursa'nın dönüşüm sürecinin ve yeni vizyonunun paylaşıldığı toplantı BTSO tarafından kente kazandırılan BUTEKOM binasında gerçekleştirildi. Yapım aşaması yeni tamamlanan ve içerisinde Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile Kompozit Malzemeler Mükemmeliyet Merkezi'nin yer aldığı binada gerçekleştirilen toplantının onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.


BTSO öncülüğünde hayata geçirilen projelerle Bursa'nın yaşadığı dönüşüm sürecinin anlatıldığı lansman toplantısında BTSO'nun kente vizyon kazandıran çalışmalarını aktaran Başkan Burkay, Bursa'nın bugüne kadar başardıklarını daha ileriye taşıyabilmesi noktasında kentin ortak aklını harekete geçirdiklerini söyledi. Bu süreçte sanayi ve ticaretin her alanında ortak akılla oluşturulan uzun vadeli...