18 / 05 / 2024

BTSO ek binası ne zaman açılacak

BTSO ek binası ne zaman açılacak

BTSO Altıparmak Temsilcilik binasının resmi açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

BTSO ek binası ne zaman açılacak Haberi

BTSO ek binası ne zaman açılacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Altıparmak Temsilcilik binasının resmi açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.


BTSO Altıparmak Temsilcilik Binasının açılışı Bursa’da görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri katıldı. Başkan Burkay, BTSO Olarak 35 bin üyeye en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Bursa iş dünyamız için güzel projeler gerçekleştiriyoruz. Altıparmak Temsilcilik Binamızda da önemli hizmetler vereceğiz. Bu bina ile Bursa ekonomisine de katkı sunacağız” dedi.Başkan Burkay, Oda’nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve...