19 / 05 / 2024

Bu otelin odaları yüzüyor

Bu otelin odaları yüzüyor

Sırbistan merkezli ‘Salt&Water’ tasarım firması, denizde yüzen otel odaları tasarladı. Katamaranları otel odasına çevirerek konsept sunan firmanın tasarımlarında, mutfak, banyo ve yatak odaları yer alıyor.

Çiftçiler dikkat! TZOB Başkanı Bayraktar'dan buğday üretimine ilişkin çok konuşulacak açıklamalar!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, buğday üretimine ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, buğdayda yaklaşık 20,5 milyon ton üretim beklediklerini ifade etti.

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Bu kadarı da pes dedirtti! İstanbul’da tek bir oda için 5 bin lira kira isteniyor!

Mega kent İstanbul'da kira fiyatlarının fahiş fiyatlarla artmasıyla beraber konut sahipleri ‘fırsat bu fırsat’ diyerek odaları kiraya vermeye başladı. Şişli’de penceresi olmayan kiralık odalara dahi 5 bin lira fiyat istenmesi artık bu kadarı da ‘pes’ dedirtti.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Bodrum'da hayali otel odası sattılar!

Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Bay Resort Elite Hotel'i tanıtan dolandırıcılar, otelin odalarını satışa çıkarıp rezervasyon yaparak haksız kazanç elde etti.

Türkiye'nin ilk mozaik oteli bu yıl açılacak!

Türkiye'nin ilk mozaik oteli için inşaat çalışmalarına 2009 yılında başlandı. 35 milyar dolar harcanan otelin bu yıl ortalarında açılması planlanıyor. 

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

İşte mimar Andreas Strauss'un tasarladığı ilginç otel!

Almanya'da 2 otelle faaliyet gösteren The Parkhotel, Avusturyalı mimar Andreas Strauss tarafından tasarlanmış. Bu otelin her bir odasında iki kişilik yatak bulunuyor.

İder Mobilya'dan genç odalarında okula dönüş kampanyası!

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları okula dönüş kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Çocukların ders çalışmalarını sağlayacak genç odaları onların hayal dünyasını da zenginleştirecek.

Bu otelin odaları yüzüyor!

Sırbistan merkezli ‘Salt&Water’ tasarım firması, denizde yüzen otel odaları tasarladı. Katamaranları otel odasına çevirerek konsept sunan firmanın tasarımlarında, mutfak, banyo ve yatak odaları yer alıyor.

Sapanca'da heyelan yüzünden 5 yıldızlı otelin inşaatı yıkılıyor!

Yılbaşından bu yana etkili olarak yağan kar ve yağmurların toprağı gevşetmesi sonucu, Sapanca'da Bobadayı mevkisinde heyelan meydana geldi. Heyelan, 5 yıldızlı otelin temeline ve bazı evlere de zarar verdi.

Divan Grubu Bağdat'ta otel açacak!

Divan Grubu, yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor. Divan Grubu, Bağdat otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor.

Bu otelin odaları yüzüyor Haberi

Bu otelin odaları yüzüyor
Katamaranları otel odasına çevirerek yüzen otel konseptini sunan firmanın tasarımlarında, mutfak, banyo ve yatak odaları yer alıyor. 


İki ila dört kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanan odaların bağlı olduğu ana bölümde resepsiyon, restoran, kafe, güneşlenme yerleri ve ofisler de...