30 / 04 / 2024

Buca Çarşı projesi son durum

Buca Çarşı projesi son durum

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Üçyol - Buca Metrosu için 80 milyon avroluk imza atıldı!

Ege'nin incisi İzmir’in tarihindeki en büyük yatırım projesinde ilk imzalar atıldı. Kentte hayata geçirilecek olan Üçyol - Buca Metro Projesi’nin başlangıç finansmanı için İzmir Büyükşehir Belediyesi veAvrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında sözleşme imzalandı.

7 ay önce açılan Buca Çarşı atıl halde duruyor!

Yerel seçimler öncesinde inşaatı tamamlanmadan CHP’li Buca Belediyesi tarafından açılan Buca Çarşı, 7 aydır öylece duruyor. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

30 milyon liralık Buca Çarşı boş kaldı!

Buca'da 2 yılda inşa edilen ve görkemli bir törenle açılışı yapılan ‘Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı’ aylardır boş duruyor. Esnaflar, tesisle ilgili verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini iddia etti.

Buca Çarşı projesi son durum Haberi

Buca Çarşı projesi son durum

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, tamamlandığında ısıtma ve soğutma sistemli kapalı pazaryerinden amfi tiyatroya, açık hava sinemasından, STK merkezlerine kadar birçok unsuru bünyesinde barındıracak olan Buca Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı hızla yükseliyor. Buca Belediyesi'nde yer alan habere göre, seneler içinde yıpranan kentin çehresini yenilemek amacıyla hayata geçirilen projeler içinde Buca için belki de en önemlisi olan Buca Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı, Aralık ayı içerisinde hizmete açılmış olacak.

En çağdaş, en prestijli proje

Zemin katında 10 bin metrekarelik alana yayılan, ısıtma ve soğutma sistemlerinin bulunduğu, vatandaşların ve pazarcı esnafının alışverişlerini modern koşullarda yapabileceği 1000 tezgah kapasiteli kapalı pazar yeri oluşturulacak Buca Çarşı'da Bucalıların keyifle zaman geçirebilecekleri 8000 metrekareye yayılan gezi alanları,  çocuk oyun alanları, 1000 kişilik amfi tiyatro, 500...