17 / 05 / 2024

buca disneyland projesi

buca disneyland projesi

CHP'nin Buca Belediye Başkan Aday Adayları arasında iddialı projeleriyle adından söz ettiren İşadamı Mustafa Oktay Korkmaz, "Buca'ya şeffaf belediyeciliği getireceğiz. Buca'yı uçuracak projem ise Euro Disneyland" dedi

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Üçyol - Buca Metrosu için 80 milyon avroluk imza atıldı!

Ege'nin incisi İzmir’in tarihindeki en büyük yatırım projesinde ilk imzalar atıldı. Kentte hayata geçirilecek olan Üçyol - Buca Metro Projesi’nin başlangıç finansmanı için İzmir Büyükşehir Belediyesi veAvrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında sözleşme imzalandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

Buca Metrosu 18 aydır Ankara’dan onay bekliyor!

İzmir'in öncelikli toplu ulaşım projesi Buca Metrosu’nun yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanlığı’na üç defa resmi talepte bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara'dan cevap bekliyor.  

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Vita Loft Buca'da ayrıcalık yarattı!

Sevinç Yapı imzası ile Buca'da hayata geçirilen Vita Loft, yatırımcısına ciddi kar marjı sunuyor. Buca'nın en büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede 276 daire yer alıyor..

Buca Metrosu'nun projesi onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Metrosu yapım ihalesine çıkabilmek için hazırladığı 13,5 kilometrelik hat projesini, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü onayladı.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Buca ile Otogar arası 10 dakikaya düşecek!

“Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya düşecek. Proje 211 milyon lirayla hayata geçiyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Buca Şirinyer Parkı'na yine itiraz var!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin 81 bin metrekarelik cazibe alanı yalatmak için hazırladığı Şirinyer Parkı Projesi'ne imkan sağlayan ancak 2012 yılında yargı kararıyla iptal edilen imar planlan revize edildi. Yeni planlara Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası yine itiraz etti

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

buca disneyland projesi Haberi

buca disneyland projesi


Buca'da sağlık sektöründe faaliyet gösteren, 1999-2004 yılları arasında da Bucaspor'da as başkanlık görevinde bulunan İşadamı Mustafa Oktay Korkmaz, CHP'den Buca Belediye Başkanı olmak için yoğun bir çalışma içerisinde. Yenigün TV'de katıldığı canlı yayında, "Buca'yı ve Bucalıyı çok yakından tanıyorum" diyerek söze başlayan Korkmaz, neden aday olduğunu ve uygulamak istediği projeleri ayrıntılarıyla paylaştı.


Belediye başkanı olma fikri nasıl ve ne zaman oluştu?


Yaklaşık iki yıl ön hazırlık yapmak gerekiyordu bu iş için, emekliliğimi verdim ve tamamen siyasete odaklandım. Buca'daki bu eksikliği en iyi kendimin göreceğini, iyi bir belediye başkanlığı yapmak için Sayın Murat Karayalçın'la, Sayın Gürbüz Çapan'la ve Sayın Osman Özgüven'le bir çalışma grubu oluşturduk. Bu ekiple birlikte belediyeciliği öğrenmeye çalıştım.


Size göre nedir belediyecilik, nasıl olmalı?


Belediyeciliği şöyle tarif etmek gerekiyor zannedersem. Artık...