28 / 07 / 2024

buca disneyland

buca disneyland

CHP'nin Buca Belediye Başkan Aday Adayları arasında iddialı projeleriyle adından söz ettiren İşadamı Mustafa Oktay Korkmaz, "Buca'ya şeffaf belediyeciliği getireceğiz. Buca'yı uçuracak projem ise Euro Disneyland" dedi

Şanghay'a Disneyland geliyor!

Dünyanın en büyük eğlence parkı ve önemli turizm merkezlerinden olan Disneyland zincirine bir yenisi de Çin'in Şanghay şehrinde ekleniyor. Eğlence parkıyla ilgili gizli yürütülen planların detayları ise ortaya çıktı.

Buca Bilgi ve Eğitim Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Buca Belediyesi, ilçede eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak adına temelini attığı Bilgi ve Eğitim Merkezi (BİM)’nde çalışmalarını sürüyor. Piriştina, BEM’in geleceğe yapılan çok önemli bir yatırım olduğunu aktardı.

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu yarın başlıyor!

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatı 152 bin 351 TL olarak belirlen konut için başvuru dönemi yatın başlıyor.

Neşat Arslan: Buca'da ivedilikle dönüşüm başlamalı!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arşları, nüfus yoğunluğunun arttığı Buca'da kentsel dönüşümün ivedilikle başlatılması, kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerektiğini bildirdi.

Neşat Arslan: Buca 10 yılda hiç değişmedi!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti. Arslan, ilçe için yapılması gerekenleri anlattı.

Buca’ya özel park!

İzmir’in Buca ilçesinde, kentin deniz gören tek noktasında yapımı devam etmekte olan “Deniz Gören Park” Portakal Vadisi ve İzmir Körfezi’ne uzanan eşsiz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsünü Buca ilçesinde kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi. Yatırım, pek çok özelliğiyle Türkiye'de ilk ve tek olacak.

Buca'da 3 katlı apartman toprak kayması sebebiyle tahliye edildi!

İzmir 'in Buca ilçesinde 3 katlı apartman bitişiğindeki temel kazısı nedeniyle meydana gelen toprak kaymasının ardından tahliye edildi.

TOKİ İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

İzmir Buca'da 3.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Buca İlçesi'nde yer alan 3 arsa İzmir 2. Satış Memurluğu tarafından 24 Temmuz 2015 günü saat 10:40 ile 11:35 arasında açık arttırma ile satılacak.

Buca Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir İçmesuyu 2. Merhale İsale Hattı Projesi kapsamında inşa edilen İzmir İletim Hattı 3. Kısım (Kavaklıdere-Buca-Bornova) inşaatı kapsamında açılan Buca Tüneli'nde ışık göründü

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, restorasyon ve kamulaştırmalarla birlikte 10.5 milyon liraya mal edeceği Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesinin temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli bugün atılıyor!

Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturulacak iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesinin yapımı için düğmeye basılıyor. 5.7 milyon liralık bu önemli yatırımın temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.

buca disneyland Haberi

buca disneyland


Buca'da sağlık sektöründe faaliyet gösteren, 1999-2004 yılları arasında da Bucaspor'da as başkanlık görevinde bulunan İşadamı Mustafa Oktay Korkmaz, CHP'den Buca Belediye Başkanı olmak için yoğun bir çalışma içerisinde. Yenigün TV'de katıldığı canlı yayında, "Buca'yı ve Bucalıyı çok yakından tanıyorum" diyerek söze başlayan Korkmaz, neden aday olduğunu ve uygulamak istediği projeleri ayrıntılarıyla paylaştı.


Belediye başkanı olma fikri nasıl ve ne zaman oluştu?


Yaklaşık iki yıl ön hazırlık yapmak gerekiyordu bu iş için, emekliliğimi verdim ve tamamen siyasete odaklandım. Buca'daki bu eksikliği en iyi kendimin göreceğini, iyi bir belediye başkanlığı yapmak için Sayın Murat Karayalçın'la, Sayın Gürbüz Çapan'la ve Sayın Osman Özgüven'le bir çalışma grubu oluşturduk. Bu ekiple birlikte belediyeciliği öğrenmeye çalıştım.


Size göre nedir belediyecilik, nasıl olmalı?


Belediyeciliği şöyle tarif etmek gerekiyor zannedersem. Artık...