25 / 05 / 2024

buca hasanağa parkı açıldı mı

buca hasanağa parkı açıldı mı

İzmir’ in Buca ilçesinde bulunan 96 dönümlük Hasanağa Bahçesi, yeniden tasarlanarak hizmete alındı. Harabe durumdan kurtarılan Hasanağa Bahçesi, 5,5 milyon TL harcanarak yeniden düzenlendi....

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Dalyan'da hangi bölgelerde deprem riski var?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ekonomik kaygılarla satılmak istenen Dalyan’a vatandaşlar sahip çıkıyor. EDÇEP sözcüsü Öztürk, bölgenin doğa parkı olması gerektiğini söyledi. Öztürk, bölgenin deprem riskine de değindi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

buca hasanağa parkı açıldı mı Haberi

buca hasanağa parkı açıldı mı


İzmir’in Buca ilçesinde bulunan 96 dönümlük Hasanağa Bahçesi, yeniden tasarlanarak hizmete alındı. Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Biz bir kuruşluk mal satmadık, bu konuda tescilliyiz. İzmirlinin malı emin ellerde olsun, satacak adamın, miras yiyerek kamu servetini tüketen insanların elinde olmasın. Talana hayır, kamu yararına evet.” dedi. Harabe durumdan kurtarılan Hasanağa Bahçesi, 5,5 milyon TL harcanarak yeniden düzenlendi. Açılış törenine Devlet eski Bakanı Işılay Saygın, İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven ve Mustafa Moroğlu, Başkan Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve muhtarlar katıldı.


Buradaki konuşmasında Buca’ya yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın Sümerbank arazisine ilişkin açıklamalarına da değindi. Büyükşehir Belediyesi olarak kamu yararından yana olduklarını belirterek, “Sümerbank arazisinin orada...