17 / 05 / 2024

Buca Kaynaklar altyapı çalışmaları

Buca Kaynaklar altyapı çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Demirsel İnşaat tarafından İzmir İli Buca İlçesi Kaynaklarda inşa edilen Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villaların satışları devam ediyor.

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İzmir Buca’da imar fırsatçıları seferberliği!

İzmir Kaynaklar’daki arazi talanına Buca Belediyesi’nden geçit yok. Süresi dolan İmar Barışı üzerinden kırsal bölgelerinde kaçak yapılara karşı  gece gündüz çalışan Buca Belediyesi zabıta ekipleri, fırsatçılara göz açtırılmıyor.

Aziz Kocaoğlu: Buca Metrosu için imza bekliyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Buca Metrosu projesinin Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığını, ancak ihale için Kalkınma Bakanlığı onayını beklediklerini söyledi. 

Buca Metrosu'nun projesi onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Metrosu yapım ihalesine çıkabilmek için hazırladığı 13,5 kilometrelik hat projesini, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü onayladı.

Buca metrosu için önemli hamle!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Metrosu için yeni bir hamle yaparak, 13,5 km'lik hattın projesini Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne yolladı.

İzmir Buca'da İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi açılıyor!

Buca Belediyesi benzersiz bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Doğa tutkunlarını Kaynaklar bölgesinin eşsiz güzellikleriyle buluşturacak Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi yarın düzenlenecek törenle hizmete girecek.

İzmir Buca'ya köy müzesi kuruluyor!

KÖYLERİN yüzyıllar öncesinden bugüne uzanan kültürel serüvenini gelecek nesillere taşımak için harekete geçen Buca Belediyesi, İzmir’in ilk “Köy Müzesi"ni Buca Kaynaklar’a kurmaya hazırlanıyor.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Buca Kaynaklar altyapı çalışmaları Haberi

Buca Kaynaklar altyapı çalışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı. 10.8 milyon liraya mal olacak yatırım kapsamında 63 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi ve iletim hattı döşeniyor.  


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, mülkiyet sorunlarının çözülmesi ile birlikte Buca’nın Kaynaklar merkez, Zafer, 29 Ekim ve Gökdere mahallelerini kapsayan kanal yatırımına başladı. 10.8 milyon liraya mal olacak ve Nisan ayında tamamlanacak çalışmalar kapsamında 51 kilometresi kanal, 12 kilometresi iletim hattı olmak üzere toplam 63 kilometre uzunluğunda kanal döşenecek ve iki adet terfi merkezi yapılacak. Zafer Mahallesi ve 29 Ekim Mahallesi’nde yer alacak terfi merkezlerine ulaşan evsel atıklar, Bornova Gökdere Mahallesi’nden İZSU’nun mevcut kanal sistemine aktarılacak. Gökdere Mahallesi’nde imalat çalışmalarını...