18 / 05 / 2024

buca otopark fiyatları

buca otopark fiyatları

İzmir 7. Satış Memurluğu, İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunan 3 otoparkı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 11 milyon 685 bin TL olarak belirlendi.

Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

İstanbul’da bulunan lüks otellerin otopark ücretlerinde saat ve vale hizmetine göre fiyatların 750 TL’yi bulduğu belirtildi. 

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam geldi...

Yakın zamanda uçuşu olanlara kötü haber geldi. Havalimanlarında otopark ücretlerine yeni yıl zammı geldiği duyuruldu. Buna göre, il il güncellenen park fiyatları ile beraber, taşıtlar sokaklara park edilecek gibi gözüküyor. İşte otopark fiyatları ve haberin detayları...

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otopark yönetmeliği ile konut fiyatları tavan yapacak!

Konut fiyatlarında meydana gelen yüzde 40'lık artışla beraber piyasası durgunlaştı. Gayrimenkul Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yakın zamanda hayata geçirilecek olan otopark yönetmeliği ile ev fiyatların en az 100 bin TL artacağını dile getirdi. 

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Buca'ya bin 200 araçlık otopark hamlesi!

İzmir Buca Belediyesi, bölgedeki trafiiği rahatlatmak için projelerini devreye sokuyor. Buca Metro inşaatı tamamlanana kadar yeraltı ve bölgesel otoparklarla şehir içi trafik rahatlayacak.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği Buca Konutları'nın 46 tanesi daha satışa çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları, 159 bin ile 195 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

Verde Royal Buca Evleri fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Verde Royal Buca Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor.

Verde Royal Buca daire fiyatları!

Verde Royal Buca daire fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Verde Royal projesinde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

Verde Royal Buca Evleri 430 bin TL'den satışta!

2 etap şeklinde planlanan Verde Royal Buca Evleri Hacim İnşaat imzasıyla dizayn ediliyor. Toplam 120 konuttan oluşan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesinde fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor.

İzmir Buca Konutları yeni sahiplerini bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 14 Aralık.. 3+1 dairelerin fiyatları, 160 bin ile 187 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark inşa edilecek. Buca Belediyesi alanda çalışmalara başladı.

buca otopark fiyatları Haberi

buca otopark fiyatları

T.C. İZMİR 7. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 


2014/19 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri İzmir İl, Buca İlçe, KızılçuMu Mah. 553 Ada No, 181 Parsel No nolu taşınmaz.Taşınmaz, tapu kaydında arsa olarak belirtilmiş ise de,taşınmaz üzerinde eske fabrika binası bulunmakta olup, hali hazırda otopark olarak kullanılmaktadır. Araç girişi bitişik konumdaki 83 parseldeki binada yapılmaktadır. Taşınmaz toplu taşıma araçlarının güzergahı olan menderes Caddesi, Koşuyolu caddesi ve Forbes caddesinin kesişimine 110 m. Direk uzaklıkta bulunan konuma sahiptir. Ulaşıtrvve taşıma imkanları iyi durumdadır. Taşınmaz Şirinyer Tansaş.şirinyer parkı ve pazaryerine yaklaşık 150 m. Direk uzaklıkta bulunan konuma sahiptir. Taşınmaz Eğitim sağlık Sosyo- Kültürel tesislere kamu kurumlarına kolay ulaşılabilir konumda yer almaktadır. Taşınmazın etrafından 4-5...