26 / 07 / 2024

buca sanayi sitesindeki çöp sorunu çözüldü mü

buca sanayi sitesindeki çöp sorunu çözüldü mü

Buca Sanayi Sitesi 641 sokaktaki çöp sorunu, aradan geçen süreye rağmen devam ediyor. İzmir Buca Sanayi Sitesi 641 sokakta bulunan mobilya atölyeleri esnafı bölgeye dökülen çöp ve moloz nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Evin Hafriyat İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evin Hafriyat İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acıbuca tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Zile Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesindeki 12 dükkanını satışa sunuyor. Dükkanlar için ihale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi yolların onarım bekliyor!

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

İzmir Buca'da 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İl, Buca ilçesinde yer alan Tınaztepe Mahallesi'nde taşınmaz satışa sunuluyor. Taşınmaz Tınaztepe'de Begos adı altındaki 3 adet sanayi bölgesi sitesinin bulunduğu alandadır. Taşınmazın satış bedeli ise 7 milyon TL.

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi Temmuz'da tamamlanacak!

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

Bolu sanayi sitesindeki ruhsatsız işyerleri sorunu belediye meclisinde görüşüldü!

Günlerdir gündemden düşmeyen sanayi sitesindeki ruhsatsız işyerleri ile ilgili ve engelli vatandaşlarla ilgili Başkan Yılmaz açıklamalarda bulundu. Meclis toplantısı 1. Birleşimi önceki gün Bolu Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Yozgat eski sanayi sitesindeki dönüşümde son durum ne?

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, uzun yıllardır Yozgat'ın önemli sorunu olan Eski Sanayi Sitesinde, kentsel dönüşüm ihalesinin TOKÎ tarafından 7 Aralık'ta yapılacağını söyledi.

Saruhanlı kapalı pazar yerindeki araç muayene istasyonu taşınacak!

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçedeki kapalı pazar yerinde hizmet veren araç muayene istasyonunu sanayi sitesindeki eski halı sahanın bulunduğu bölgeye taşıyacaklarını bildirdi.

buca sanayi sitesindeki çöp sorunu çözüldü mü Haberi

buca sanayi sitesindeki çöp sorunu çözüldü mü


Yeni Asır'ın birinci sayfadan gündeme getirdiği Buca Sanayi Sitesi 641 sokaktaki çöp sorunu, aradan geçen süreye rağmen devam ediyor. İzmir Buca Sanayi Sitesi 641 sokakta bulunan mobilya atölyeleri esnafı bölgeye dökülen çöp ve moloz nedeniyle sıkıntı yaşıyor. 35 derece sıcaklıkta çevreye koku ve mikrop yayan çöpler, dilekçe ve imza kampanyalarına rağmen toplatılmıyor. Bölgede marangoz dükkanı bulunan Hüseyin Aygüç, işletmelerde çalışan kişilerin sağlığının hiçe sayıldığını belirterek, "Yaklaşık 2 yıldır işletmelerimizin önüne çöp ve moloz dökülüyor. Bu alanın otopark olarak değerlendirilmesini istiyoruz. Hem koku ve mikroptan kurtuluruz hem de belediyeye maddi kazanç sağlanır. Buca Belediyesi çöp dökümüne müsaade etmesin. Sağlığımızı tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok" dedi.


Belediyeler döküyor

641 sokak esnaflarından Kadir Keskin ise, "Çöp alanı haline getirilen arsada sürekli yangın çıkıyor. Sabah...