27 / 04 / 2024

budapeşte havalimanı lounge projeleri

budapeşte havalimanı lounge projeleri

Budapeşte’ye uçan yolcular Çelebi farkıyla muhteşem bir seyahat tecrübesi yaşayacak. Aprona hakim eşsiz manzaraya sahip, “Çelebi Platinum Lounge”, tüm uçuşlara çabuk ve kolay erişim sağlayan konumuyla fark yaratıyor

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinde şok gelişme! Resmen tarih verildi! 2023'te tamamlanacak! 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin 2023'te tamamlanacağı Cumhurbaşkanlığı Programı'nda ilk defa yer aldı. Pist, rakip konumdaki, İstanbul Havalimanı'nı (İGA) işleten müteahhitler tarafından inşa ediliyor ancak 14 senedir bitirilemedi. İşte son dakika gelişmesi...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Polat İnşaat, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da büyümeyi hedefliyor!

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Rize-Artvin Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Rize-Artvin Havalimanı'nın yapımı sürüyor. Şimdi gidişte ve gelişte havalimanının üzerinde gerekli kontrolleri, değerlendirmeleri yaptık. İnşallah çok fazla sürmeyecek, şöyle 1,5 yıl içerisinde orayı da bitirip hizmetinize sunacağız." dedi.

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

budapeşte havalimanı lounge projeleri Haberi

budapeşte havalimanı lounge projeleri

Budapeşte’ye uçan yolcular Çelebi farkıyla muhteşem bir seyahat tecrübesi yaşayacak. Aprona hakim eşsiz manzaraya sahip, “Çelebi Platinum Lounge”, tüm uçuşlara çabuk ve kolay erişim sağlayan konumuyla fark yaratıyor


Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk özel yer hizmetleri şirketi Çelebi Hava Servisi, sektörde küresel bir oyun kurucu olma hedefine kararlılıkla yürümeye devam ediyor. Çelebi bu çerçevede son adımı Macaristan’da attı. Çelebi Hava Servisi, Budapeşte Liszt Ferenc Uluslararası Havalimanı Genel Havacılık Terminali ve “Schengen-dışı” Terminal 2B’de iki yeni “Lounge” açtı.  

Çelebi Hava Servisi, hizmete sokulan iki lounge için Budapeşte Havalimanı’nda özel bir açılış töreni düzenledi. Özel organizasyona Türkiye’nin Budapeşte’deki Büyükelçisi Şakir Fakili, Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Çelebi Havacılık Holding CEO’su Onno Boots, Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş...