28 / 04 / 2024

budo arabali

budo arabali

BUDO gazetelere seferleriyle ilgili ilk ilanları verdi. Deniz otobüsü seferleri kapsamında indirimli fiyatlar 14 TL olarak belirlendi...

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Kabataş Transfer Merkezi, Büyükşehir Meclisi'nde onaylandı!

İstanbul Kabataş’ta şehir hatları, İDO, BUDO, Dentur iskeleleri ile Kız Kulesi Turistik İskelesi bulunduğu alan kaldırılıyor. Hakan Kıran'ın tasarladığı ‘Martı’ projesiyle Kabataş'a deniz doldurularak dev bir transfer merkezi yapılacak.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

Deniz Kabuğu Evleri fiyatları!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. Proje BUDO’ ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlıyor.

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Gülay Güneş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kasap Sokak, Eser İş Merkezi'nde kuruldu.

İDO-BUDO sefer iptali 19 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüsleri resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

İDO-BUDO sefer iptali 18 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti...

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

budo arabali Haberi

budo arabali

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlardan gelen taleple Bursa İstanbul deniz ulaşımına kazandırdığı BUDO seferlerine 24 Ocak'ta başlamıştı. BUDO'nun Mudanya kalkışı şimdilik 2 farklı saatte gerçekleştiriliyor. Biri 07.00 diğeri ise 15.30. Kabataş'ın ise 10.00 ve 18.00'de gerçekleştiriliyor. 


Ortalama yolculuk süresinin 1 saat 50 dakika olduğu BUDO seferleri kapsamında tam bilet 18 TL ve indirimli bilet ise 14 TL olarak belirlendi. 


444 99 16