08 / 05 / 2024

budo istanbul seferleri ne zaman

budo istanbul seferleri ne zaman

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kurdukları BUDO ile Bursa´yla İstanbul arasında deniz otobüs seferlerinin ardından Bursa Hava Yolları'nın da yeni yılda seferlere başlayacağını açıkladı...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir Hatlarının tüm vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatlarının internet sitesinde, "Şiddetli lodos nedeni ile tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri meydana geldi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin ( İDO ) bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

BUDO seferleri iptal edildi!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini, olumsuz hava şartları nedeni ile iptal ettiğini duyurdu.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'nun bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

İstanbul-Konya Yüksek Hızlı Tren seferleri bugün başlıyor!

Konya- İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı törenle seferlerine başlayacak..

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

Konya - İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor. Otobüsle 10-11 saat, konvansiyonel trenlerle 13 saat olan Konya - İstanbul arası, hattın açılmasıyla 4 saat 15 dakikaya düşecek.

budo istanbul seferleri ne zaman Haberi

budo istanbul seferleri ne zaman


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kurdukları BUDO ile Bursa´yla İstanbul arasında deniz otobüs seferlerinin ardından Bursa Hava Yolları'nın da yeni yılda seferlere başlayacağını açıkladı. Altepe, İDO'dan alacakları gemilerle BUDO'nun filosunu genişleteceklerini söyledi. 


Yaptığı açıklamada, İDO yöneticileriyle görüştüğünü belirten Altepe, "Biz bu işe başladığımızda, herkes İDO´yla baş edemeyeceğimizi söylüyordu. Biz de bunu rahatlıkla gerçekleştirebileceğimizi ifade ediyorduk. Sonuçta haklı çıktık. İDO seferlerden çekildi, BUDO devam ediyor" dedi. BUDO´yla Bursa´yla İstanbul arasında olan yolcu taşımacılığına çeki düzen geldiğini, fiyatların ve hizmetin vatandaşı rencide etmeyecek düzeye eriştiğini belirten Başkan Altepe, önümüzdeki günlerde İDO´dan boşa çıkacak araçları alma yönünde Büyükşehir Belediyesi olarak girişimde bulunacaklarını ifade etti. BUDO´yu kurarak ulaşıma, dolayısıyla ekonomiye katkı sağlamak, Bursalıların mağdur edilmesinin önüne geçmek istediklerini hatırlatan Başkan Altepe, "Yaz aylarında...