06 / 05 / 2024

Büka Gayrimenkul nerede

Büka Gayrimenkul nerede

Büka Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülnihal Büyük ve Timur Büyük ortaklığında kuruldu. 

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Bahçe Port nerede? Luxera Bahçe Port projesinde kaç adet konut var?

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Bahçe Port nerede? Bahçe Port projesinde kaç adet bina var? İşte tün ayrıntılar...

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak izleyerek en güncel deprem bilgilerini paylaşıyor. Peki Son dakika deprem mi oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte, 12 Temmuz güncel depremler…

Bu fiyata başka yerde yok! LG GTL569PQAM No Frost Buzdolabı en ucuz nerede satılıyor? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Geniş iç hacmiyle büyük depolama alanı sunan LG GTL569PQAM Alttan Donduruculu No Frost Buzdolabı, yiyecekleri uzun süre taze tutan teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, LG GTL569PQAM Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? İşte detaylar...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Büka Gayrimenkul nerede Haberi

Büka Gayrimenkul nerede

Büka Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülnihal Büyük ve Timur Büyük ortaklığında kuruldu. 

Büka Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Büka Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi adres: Huzur Mh.Fazıl Kaftanoğlu Cd.N.7/2...