03 / 05 / 2024

bükreş konteyner site 2015

bükreş konteyner site 2015

Romanya Konut Fuarına alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş’le 2’şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Büyükçekmece'de site sakinlerinden tencere tavalı protesto!

Büyükçekmece'de iddialara göre, aidatlara yapılan zam sebebiyle site sakinleri görevdeki site yönetiminin gitmesini talep etti. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

Konut sitelerinde yaşayanlar dikkat! Fahiş aidatlara itiraz edebilirsiniz!

Son bir senede yüzde 80 yükselişle kiralarla yarışan site aidatlarına ilişkin vatandaşlardan gelen tepkiler büyüyor. Site aidatlarına yapılan rekor zamlar, sakinleri isyan ettiriyor. İstanbul’da da fiyatlar rekor kırmış durumda. En yüksek aidat 1.674 Türk Lirası ile Beşiktaş’ta ödeniyor.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

bükreş konteyner site 2015 Haberi

bükreş konteyner site 2015

Bulgaristan  merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya‘nın başkenti Bükreş’e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar  inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş’le 2’şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı. Gemi taşımacılığında kullanılan konteyneılann birleştirilmesi ile oluşturulacak sitede 2 odalı 100 daire bulunacak. Her dairenin 27 metrekare olacağı evler, ortalama 12 bin Euro’dan satışa sunulacak. 5 katlı apaıtmanlardan oluşacak silenin noımal dairelere göre daha çevreci olacağı vurgulanıyor


. Romanya ‘da normal bir daire için yıllık olarak metrekare başına enerji harcandığını ancak bu projedeki dairelerde sadece enerji sarfiyatı olacağı belirtildi. Şirket sonımlusu Svezdelivm Micev, “Bu sistemle inşaat sürecini çok kısaltabiliyoruz ve evler çok ucuza mal oluyor. Bu projelerin benzerlerini Londra, Yeni Zelanda ve Amsterdam’da görüyoruz. dedi....