27 / 04 / 2024

Büyükçekmece'de site sakinlerinden tencere tavalı protesto!

Büyükçekmece'de site sakinlerinden tencere tavalı protesto!

Büyükçekmece'de iddialara göre, aidatlara yapılan zam sebebiyle site sakinleri görevdeki site yönetiminin gitmesini talep etti. İşte detaylar...



Büyükçekmece'de iddialara göre, aidatlara yapılan zam sebebiyle site sakinleri görevdeki site yönetiminin gitmesini talep etti.

Verilen detaylara göre, 806 dairenin yer aldığı söz konusu sitede halihazırda görevde olan yönetim görevi bırakmak istemedi. Site sakinleri bunun üzerine mahkemeye başvuru yaparak olağanüstü genel kurul kararı aldı. Dün akşam saatlerinde de, site sakinleri görevdeki yönetimin gitmesini isteyerek, tencere ve tavalarla protesto gösterisi gerçekleştirdi. İddialara göre, yeni yönetim ile eski yönetim arasında çıkan tartışmada yeni yönetimin göreve gelmesini isteyen bir kişi de darbedildi. Site sakinlerinin 2 ay önce de yönetimi protesto ettiği kaydedildi.

Büyükçekmece de site sakinlerinden tencere tavalı protesto!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sitenin Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Güven, "Eğer elinizde bir karar varsa yönetimi size teslim ederiz dedik. Ama bize hiçbir mahkeme kararı göstermediler" dedi.

Yaptığı açıklamada siteye yönetici olarak atandığını dile getiren Bekir Ören de, "Kat mülkiyeti kanunundan doğan hakları kullanarak olağanüstü genel kurul kararı uyguladık ve bu karar sonucunda toplantı çoğunluğu sağlandı ve ben başkan olarak seçildim. Seçimi kabul etmediklerini belirttiler. Daha önce mahkeme kararıyla kayyum da istemiştik. Mahkeme beni yönetici olarak atamasına rağmen yaklaşık 1 ay olmasına rağmen yönetimden görevi devralamadık." dedi.


Geri Dön