18 / 05 / 2024

bulaşık makinesi fiyat listesi

bulaşık makinesi fiyat listesi

Mutfakta hayatımızı kolaylaştıran ürünlerin başında bulaşık makineleri geliyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler hem uygun hem şık tasarımları ürünlerin fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Mart 2022 Arçelik bulaşık makinesi fiyat listesi...

4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi Şok'ta satışa! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi

Şok marketten bulaşık makinesi almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok,  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi'ni uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi ne kadar? 4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte 30 Ağustos 2023 fiyat liste

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ne kadar, kaç TL?

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatında indirime gidildi. Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatı 3 bin TL birden düştü. İşte detaylar...

A101’de Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü!

A101, 30 Haziran’a özel pek çok üründe indirime gitti. Buna göre, Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Haziran Cuma...

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Geçmişten günümüze teknolojik inovasyona uğrayarak günümüze gelen Vestel markası bulaşık makinesinde de iddialı. Peki Vestel bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux Bulaşık Makinesi kaç TL ? En uygun nerede? 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Dağ gibi bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın, Electrolux Bulaşık Makinesi bulaşıklarınızı temizlerken siz de günün keyfini çıkarın Peki Electrolux Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Grundig bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Grundig, farklı yıkama fonksiyonları ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Haziran ayı için uygun fiyata düşen ürünün detayları haberimizde. Peki Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko BM 3043 bulaşık makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko BM 3043 3 programlı, 13 kişilik bulaşık makinesi, etkileyici temizleme sonuçları ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Beko BM 3043 bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar...

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

bulaşık makinesi fiyat listesi Haberi

bulaşık makinesi fiyat listesi

Beyaz eşya markaları arasında evlerde en çok tercih edilen Arçelik, yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Mutfakların vazgeçilmezi bulaşık makinelerindeki teknoloji sayesinde ev işleri kolaylaşıyor. 

Arçelik bulaşık makinelerindeki Ultra Hijyen Fonksiyonu ile, yüksek sıcaklık ve ekstra durulamanın etkisiyle virüs ve bakterilerin %99,9’unu ölüyor. Ultra Hijyen Aparatı ve Ultra Hijyen fonksiyonu sayesinde çamaşır suyunun doğru zaman ve miktarda, kontrollü ve güvenli kullanımı ile hijyenik bir yıkama sağlıyor. 

Ultra Hijyen Fonksiyonu, Escherichia coli, Candida albicans ve Staphylococcus aureus bakterilerinin ve Adenovirus type 5, Murine Norovirus, Poliovirus type 1 ve Bovine Coronavirus virüslerinin %99,9'unu öldürmektedir. 

Arçelik, çamaşır suyu ile bulaşıklarınız daha hijyenik olsun diye çamaşır suyu bölmeli bulaşık makinesini tasarlandı. Peki, Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar?

Arçelik Bulaşık Makineleri Mart 2022...