02 / 05 / 2024

bülent delican kimdir

bülent delican kimdir

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, körfezi temizlemek için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Büyük Körfez Projesi'nin ÇED onayının eksik belgelerden ötürü 2 yılı aşkın süredir gelmediğini söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm eğitimleri verilecek!

AK Parti İzmir teşkilatının kongreden sonra kurulan birimi Çevre, Şehircilik ve Kültür İşleri Başkanlığı, İzmir'in "kentsel dönüşüm" sorununu çözmek için çalışmalara başladı...

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nde son durum!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca projelendirilen "İzmir Körfez Geçiş Projesi"nin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısında TMMOB'ye bağlı bazı odaların projeye karşı çıktığını belirtti.

Karabağlar Cennetçeşme Mahallesi'nde dönüşüm anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın planlarını onayladığı Karabağlar'daki Cennetçeşme Mahallesi'ne giderek dönüşümü anlatan Delican, "gasp yasası" söyleminin kara propaganda olduğunu belirtti.

Bülent Delican’dan İzmir'e yeni meydan önerisi!

AK Parti’li Bülent Delican’dan kentin meydan sıkıntısına son verecek bir öne ri geldi.Bülent Delican, Konak’taki İzmir Büyükşehir Belediyesi binasının yıkılarak alanın kente kazandırılabileceğini kaydetti

Bülent Delican: İzmir adına yapılacak her türlü hizmetin arkasındayız!

CHP İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara'da takılan projelerinin bulunduğu bir dosya sundu. Delican, "İzmir adına yapılacak her türlü hizmetin arkasındayız" dedi

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.

Bülent Delican'dan Uzundere'deki dönüşüme destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Uzundere'de temeli atılan kentsel dönüşüm projesi ve hayata geçirilmesi planlanan diğer projeler konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne destek verdiklerini söyledi.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Bülent Delican, İzmir Körfez'deki ÇED sürecini anlattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte algı operasyonlarını sürdürdüğünü söyleyen Delican, Kocaoğlu’nun ÇED raporunu ağzına doladığını ve ciddi suçlamalarda bulunduğunu ifade etti.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

bülent delican kimdir Haberi

bülent delican kimdir

Ben TVde yayınlanan, gazeteciler Erol Yaraş, Hamdi Türkmen ve Ünal Ersözlü'nün sunduğu Üç Gazeteci Bir Konuk programının konuğu AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican oldu. Kent gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Delican, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu eleştirdi. 

Büyükşehir'in 2013 yılından bu yana Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) onayı beklediği Büyük Körfez Projesi hakkında konuştu. Delican, "Kocaoğlu, ÇED raporumu 2,5 yıldır alamıyorum diyor. ÇED raporuyla ilgili hükümet kendisine nerede dur demiş? Onlar eksik evrakları tamamlasın, biz gerekirse Ankara'da kapıda yatarız" dedi. Olası bir Başkanlık Sistemi'ni İzmir'in yüzde 70'inin desteklemediğini ifade eden Delican, "İzmir'e dair ciddi analizler yaptırdım. İzmirliler yüzde 70 oranında başkanlık sistemine karşı. Hatta 2. bir soru daha sorup, Sayın Cumhurbaşkanımız dışında bir isme ne tepki verileceğini yokladık. Onda da...