06 / 05 / 2024

Bülent Deniz kayıp kaçak bedeli

Bülent Deniz kayıp kaçak bedeli

Elektrik hizmet bedellerinin belirlenmesine ilişkin 25.06.2015 tarihli EPDK kararını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı” dedi.

Borsada kayıp yüzde 20’ye yaklaştı! BIST 100 endeksinde düşüş daha ne kadar sürer? İşte, borsada kritik seviye!

Borsa İstanbul bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yurt dışı piyasaların yanı sıra yurt içindeki seçim belirsizliğinin de etkisiyle endeksteki kayıp yüzde 20’ye yaklaşırken, hisse bazında kayıplar daha yüksek oranlarda. Peki, düşüş trendi daha ne kadar devam eder? İşte yanıtı…

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

Doları bilen adam Remzi Özdemir'den korkutan açıklama! Adım adım kur krizi geliyor! Büyük kayıp olacak

Doları bilen, ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den korkutan dolar açıklaması geldi. ''Türkiye kur krizine doğru sürüklenecek'' diyen Özdemir, büyük kayıpların olacağına dikkat çekti. Ayrıntılar haberimizde...

Bitcoin'de büyük kayıp! Kripto paralar ne durumda?

Kripto para sahipleri zor durumda. Bitcoin'de Kasım 2021'den beri yaşanan kayıp yüzde 70'i aştı. 

Bitcioin’de kayıp yüzde 70’i gördü Bitcoin’de neler olacak?

Bitcoin piyasası büyük kayıp vermeye devam ediyor. ABD’de 41 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamları dünya piyasalarını altüst ederken Bitcoin, 18 bin doların altını görerek yüzde 70’in üzerinde geri çekilme yaşadı. Alt coinlerde ise kayıp daha da büyük.

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

İBB her ilçe için 'olası deprem kayıp tahmini' kitapçığı hazırladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mega kent İstanbul’un 39 ilçesi için 'İlçe Olası Deprem Kayıp Tahmini Kitapçıkları' hazırladı.

Fransa'da 4 katlı iki bina çöktü! 10 kişi kayıp!

Fransa'nın güneyinde bulunan Marsilya bölgesinde 4 katlı iki bina çöktü. Olay sonucunda 10 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

Kayıp kaçak bedeli meclis gündemine taşındı!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kayıp kaçak bedeli konusunu meclis gündemine taşıdı. Büyükataman sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Bülent Kantarcı: Zonguldak, Çaycuma’ya taşınmalı!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

İstihdamda en büyük kayıp inşaat sektöründe yaşandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu verilerine göre, sigortalı çalışan sayısı Ocak 2016’da 81 ilin 80’inde düştü. Bir ayda kayıtlı istihdam yüzde 2.7 gerlieme gösterdi. İstihdamda en dramatik kayıp ise inşaatta yaşandı.

Bülent Deniz kayıp kaçak bedeli Haberi

Bülent Deniz kayıp kaçak bedeli

Elektrik hizmet bedellerinin belirlenmesine ilişkin 25.06.2015 tarihli EPDK kararını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı” dedi.

Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)’nun 25.06.2015 tarih ve 5666 sayılı kararı ile 01.07.2015 tarihinden itibaren uygulanacak perakende elektrik tarifeleri açıklanmıştır.

Söz konusu karar incelendiğinde;

-Ticarethanelere ilişkin tarifenin aktif enerji bedelinde yüzde 4,1,

-Meskenlere ilişkin tarifenin aktif enerji bedelinde yüzde 6,13 oranında indirim,

-Sanayi kuruluşlarına ilişkin tarifenin aktif enerji bedelinde ise, yüzde 1,66 oranında zam yapıldığı görülmektedir.

Ancak aynı karar ile kayıp-kaçak bedeline rekor oranda zam yapılmıştır.

-Sanayi kuruluşlarına ilişkin tarifenin kayıp-kaçak bedelinde yüzde 1,35 indirim yapılırken,

-Ticarethanelere ilişkin tarifenin kayıp-kaçak bedelinde yüzde 32,

-Meskenlere ilişkin tarifenin kayıp-kaçak...