20 / 05 / 2024

Bulut Bağcı açıklamaları

Bulut Bağcı açıklamaları

GTD Başkanı Bulut Bağcı, “Bu dönemde Rus piyasasını kaybetmemek için bizim de yapmamız gerekenler var. Fiyatları yarı fiyatına çekemeyiz ama 150 dolarlık oteli de 180 dolara çıkarmayalım. Ruble ile ticaret yapalım” dedi.

Kentsel dönüşüm uzmanından çarpıcı açıklama: 'Vatandaş bile bile lades diyor!'

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Şen'in o açıklamaları...

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

TOKİ Başkanı Bulut canlı yayında açıkladı: 4 milyon kişinin şartları uyuyor!

Tüm Türkiye'nin dilinde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan ucuz sosyal konut projesiyle alakalı TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan önemli açıklamalar geldi. 

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? sorusunun yanıtı ve Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bağcılar Avrupa Konutları detayları...

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!

Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı sonrasında kısa bir süre daha artan dolar daha sonra gerilemeye başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gündemden düşmeyen dolar kuruyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları..

Herkesin merak ettiği enflasyona endeksli tahville ilgili bomba detayı Merkez Bankası eski Başekonomisti açıkladı

Merkez Bankası’nın eski Başekonomisti Hakan Kara, enflasyona endeksli tahville ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bulut Bağcı açıklamaları Haberi

Bulut Bağcı açıklamaları


Genç Turizmciler Derneği (GTD) krizin eşiğindeki Rusya’da ofis açmaya hazırlanıyor. Rusya’daki gidişatın Türk turizmini çok etkilemeyeceğini savunan GTD Başkanı Bulut Bağcı, “Bu dönemde Rus piyasasını kaybetmemek için bizim de yapmamız gerekenler var. Fiyatları yarı fiyatına çekemeyiz ama 150 dolarlık oteli de 180 dolara çıkarmayalım. Ruble ile ticaret yapalım” dedi. 


Ekonomik krizin eşiğindeki Rusya, Türk turizmcileri alternatif yollar aramaya yöneltti. Turizm sektörünün en büyük pazarı Rusya’da, krizin uzun soluklu olmayacağını savunan GTD Başkanı Bağcı, olumsuz bir tablo çizmekten kaçındı. Rusya’daki gidişatın Türk turizmini çok etkilemeyeceğini savunan Bağcı, “Bu dönemde Rus piyasasını kaybetmemek için bizim de yapmamız gerekenler var. Fiyatları yarı fiyatına çekemeyiz ama 150 dolarlık oteli de 180 dolara çıkarmayalım. Ruble ile ticaret yapalım” dedi. Moskova’da 2015’in ilk çeyreğinde faaliyetlerine başlayacak...