27 / 04 / 2024

bulut inşaat tekirdağ

bulut inşaat tekirdağ

Evviva Real City projesinin lansmanının Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Bulut İnşaat rotayı Anadolu'ya çevirdi!

Bulut İnşaat, yönünü Anadolu'ya çevirdi. Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesi duran Bulut İnşaat, önümüzdeki günlerde Tekirdağ'da yeni projeye başlayacak. Şirket, Eskişehir ve Balıkesir'de de yer bakıyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

Tekirdağ'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hayrabolu İlçesi Hisar Mahallesi 1 Ada 73 Parselde Bulunan Taşınmazda  7 milyon 664 bin 790 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

bulut inşaat tekirdağ Haberi

bulut inşaat tekirdağ


İstanbul 'da yaşama geçirdiği projelerden sonra şehir dışına açılan Bulut İnşaat ilk projesini Tekirdağ 'da hayata geçiriyor.


150 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Evviva Real City projesinin Ekim ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.


Karma proje olarak inşa edilen Evviva Real City 'de 200 daire, 35 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezi, 300 yataklı otel, 40 dükkan ve 2 adet kafeterya bulunuyor. 


Evviva Real City projesinde yer alacak olan sağlık kabiniyle doğumdan çeşitli müdahalelere kadar birçok sağlık hizmetinin de verilmesi planlanıyor.


Telefon : 444 2 561

Web adresi: http://www.bulutinsaatyapi.com/

Ceren...