07 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul toplam daire

Bulvar İstanbul toplam daire

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. Projedeki otel ve kreş alanlar konuta dönüştürüldü...

Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının 17'si satıldı!

Dün açık artırma usulüyle 26 adet dükkan ve 1 adet kreşin satışa sunulduğu Bulvar İstanbul Cadde'de 17 adet dükkanın satışı yapıldı ve muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 37 milyon 980 bin TL'ye yükseldi.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesi toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir fiyatları!

Toplam 1.555 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul' un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir fiyatları 850 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Toplam 1.555 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Teslimlerin Haziran 2016'da yapılması öngörüldüğü proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir fiyat!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir fiyat listesi 850 bin TL' den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 433 bin TL'ye 3+1! Yüzde 10 peşinatla!

3 etap halinde yükselen Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 433 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan 7 oda 1 salona kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan banka kredisi ve peşinat tutarı 1 yıl sonra ödeme yapılıyor. 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul toplam daire Haberi

Bulvar İstanbul toplam daire

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. 

Buna göre projedeki yoğun satış nedeniyle Bulvar İstanbul'daki otel ve kreş olarak belirlenen blokların konuta dönüştürülmesine karar verildi. Ruhsatlarda yapılan tadilatlar sonucunda projedeki konut sayıları artış gösterdi. 


Geçen eylül ayında 807 satış ve 343 milyon lira ile Emlak Konut'un en fazla konut satılan projesi olan Bulvar İstanbul'daki kreş ve otel blokları konuta çevrilince, proje kapsamındaki 939 adet olan konut sayısı 1104 adede çıktı. Bununla birlikte 2 adet olan ticari ünite sayısı 11 adet, 775 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı ise 1115 oldu. 2016 yılında teslim edilecek projede yer alan dairelerin fiyatları 365 bin liradan...