04 / 05 / 2024

Bünyamin Çalışır

Bünyamin Çalışır

TB İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Çalışır, Tuncay Ateş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Tufan Sokak'ta kuruldu.

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Gram altın 154 TL birden düştü! Alan aldı, alamayan yarın alır! Altının efendisi İslam Memiş olacakları açıkladı!

Altının efendisi İslam Memiş, ikinci tur öncesinde altın fiyatlarındaki değişimleri değerlendirerek, ''Alan aldı, alamayan yarın alır'' diyerek altında olacakları peş peşe açıkladı.

TOKİ'ye başvuranlar dikkat! TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır? Bir bir açıklandı! Şimdi bakın! 

TOKİ'ye başvuru yapan ancak kurada ismi çıkmayan binlerce vatandaş, para iadesinin nasıl yapıldığını merakla araştırıyor. Peki TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır?

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç TL, özellikleri ne? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Börek pişirme ve yoğurt yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın, buhar yöntemiyle kolayca temizlenir. Verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirilen zaman kısalır. Peki, Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır?

Evlilikte eğer bir taraf vefat ederse, bu durumda ne yapılır, ortadaki mal nasıl bölünür? bu sorular sık sık sorulmaktadır. İşte kendisine kalan mirasın bölünmesinde sorun yaşayanların sorduğu o sorular!

Kahramanmaraş depremi uzaydan böyle görüntülendi! NASA saniyesi saniyesine kaydetti! İşte öncesi ve sonrası!

NASA bir deprem hasar haritası oluşturdu. Kahramanmaraş ve Gaziantep'in harita değişiklikleri uzaydan böyle görünüyor.

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung Galaxy Watch 5 en ucuz nerede alırım? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Samsung Galaxy Watch 5 ne kadar? Samsung Galaxy Watch 5 en ucuz nerede alırım? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bünyamin Çalışır Haberi

Bünyamin Çalışır

TB İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Çalışır, Tuncay Ateş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


TB İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) İnşaat taahhüt vemüteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler,bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...