10 / 05 / 2024

Bünyana yeni mesire alanı

Bünyana yeni mesire alanı

Bünyan Belediyesi daha önce projeleri hazırlanan iki yeni mesire alanından biri olan Karakaya mesire alanı için çalışmaları başlattı. Böylece Bünyan, 3 yeni mesire alanına kavuşacak.

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Deprem bölgesinde yeni tedbirler alındı! DASK sahibi olmayanlara da kredi verilecek: Detayları AFAD açıklayacak!

Deprem bölgesinde yeni tedbirler alındı! DASK sahibi olmayanlara da kredi verilecek: Detayları AFAD açıklayacak!

Deprem bölgesinde yeni sel riski var mı? Prof. Dr. Orhan Şen tek tek açıkladı!

Şanlıurfa ve Adıyaman'da dün yaşanan sel felaketinde 15 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Peki deprem bölgesinde yeni sel riski var mı?

Bakanlık açıkladı! Deprem riski yüksek bölgelerde yeni uygulama

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem riski yüksek bölgeler de yeni bir uygulama hayata geçirdi. Yeni uygulamaya göre, deprem riski yüksek bölgelerde yüksekliği 70 metreyi geçen binalar için ve güçlendirme işlerinde yapı sahibi tarafından tasarım gözetmenliği hizmeti alınacak.

Kıbrıs'ta yangından etkilenen bölgelerde konut inşası için kampanya başlatıldı!

KKTC'de Türkiye'de yangından etkilenen bölgelere yeni konut inşa edilmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Akfen GYO'dan 66 bin 196 adetlik yeni pay alımı!

Akfen GYO, 4,04 TL'den tahsisli olarak ihraç edilecek 59 milyon 66 bin 196 adet B grubu yeni paylarla ilgili olarak SPK'nın 7 Ocak 2021 tarihli onayladığı ihraç belgesi yayınlandı. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Franchise'de yeni dönem başlıyor! 

Türkiye'de devam eden franchise yapılanmasında mevcut eksikler giderilip yanlışlar düzeltiliyor. Kapsamlı müşteri memnuniyeti hedefleyen franchise böylelikle yeni bir döneme giriyor. 

Adıyaman'da sanayi bölgelerine yeni yer tahsisi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan sanayi bölgelerine yeni yer tahsis edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Turizm bölgelerinde yeni imar düzenlemesi!

Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerin yasalaştığı kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Bu kapsamda trurizm bölgelerinde imar planlarına ilişkin Turizm Bakanlığı yönetmelik çıkarabilecek.

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

Bünyana yeni mesire alanı Haberi

Bünyana yeni mesire alanı

Bünyan belediyesi tarafından projeleri hazırlanan ve protokolleri imzalanan iki yeni mesire alanından birisi olan Karakaya mesire alanı için düğmeye basıldı. Alt ve üst yapısıyla birlikte vizyon projelerle adeta ilçeyi yeniden inşa eden Bünyan Belediyesi ilçenin doğal kaynaklarını da en verimli şekilde kullanarak yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.


İlçenin turizmden hak ettiği payı alması için tarihi, kültürel ve doğal kaynakları en verimli şekilde kullanmak için projeler geliştiren Bünyan Belediyesi il ve il dışından insanların uğrak mekânı olan ilçede insanların aileleri ile birlikte zaman geçirip günlük hayatın stresinden kurtulabilecekleri alanlar inşa etmeye devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde ilçenin önemi değerlerinden olan ancak zaman içinde atıl bir görüntüye bürünen Pınarbaşı mesire alanında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yenileme çalışmalarına başlayan Bünyan Belediyesi şimdide projeleri Kültür...