29 / 04 / 2024

Burak Koltukoğlu özgeçmiş

Burak Koltukoğlu özgeçmiş

2011 yılı başında Mimar Ersin Özdamar ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Burak Koltukoğlu kimdir? İşte Mimar Burak Koltukoğlu..

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatipoğlu ve Hatip Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Konut sektöründe döviz korkusu!

Dikencomtr yazarlarından Burak  Boyoğlu bugünkü köşe yazısında konut dövizin konut sektöründeki etkilerini kaleme aldı.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Burak Koltukoğlu özgeçmiş Haberi

Burak Koltukoğlu özgeçmiş

Burak Koltukoğlu kimdir?

Burak Koltukoğlu, 1986 yılında İstanbul’da doğdu.  Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul ( Erkek ) Lisesi’nde tamamladı. 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümüne girdi. 


2010 yılında lisans eğitimine Hochschule für Technik Stuttgart'ta devam etti. Bu süreçte, Türkiye ve Almanya’da çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı, yurtiçi ve yurtdışında birçok atölye çalışmalarına ve yarışmalara katıldı. Çeşitli mimarlık fakültelerinde konuk jüri üyeliği yaptı. 


2011 yılı başında Mimar Ersin Özdamar ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kurdu. 


2012 yılında başladığı lisansüstü çalışmalarına, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Bilgisayar Ortamında Mimarlık Bölümü’nde sürdürüyor ve Motto TPU profesyonel mimari çalışmalarına devam ediyor. 


Motto TPU

2011 yılında Ersin Özdamar ve Burak Koltukoğlu tarafından kurulan Motto TPU, kentsel planlama, mimari ve iç mimari projelerde...