13 / 05 / 2024

Burçin Yıldıran Sezen kim

Burçin Yıldıran Sezen kim

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Elektroniğin yıldızları MediaMarkt'ta! Robot süpürgelerde inanılmaz fırsatlar başladı! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

MediaMarkt, "Elektroniğin yıldızları MediaMarkt'ta!" adı altında robot süpürgelerde inanılmaz indirimler yaptı! Peki, MediaMarkt'ta robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı dönüşümle yeniden inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali,"Biz Yıldırım'ı dünün mirası olduğu kadar yarının emaneti olarak görüyor ve geleceğin Yıldırım'ını inşa etmek adına büyük riskler alıyoruz. Kentsel dönüşüm alanları ile yaşanabilir şehir Yıldırım'ı inşa ediyoruz" dedi.

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

Boğaz'daki 2B arazileri dönüşüm için üç yıldır bekliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2B arazilerinin dönüşümü üç yıldır bekliyor. Beykoz'da vatandaşların kullanımındaki arsalar için belediyeye ücretler ödendi. Müteahhitlerle anlaşmaları yapılan arsaların imar planları da bir yıl önce tamamlandı.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

PAB Mimarlık'tan Senegal’e kent pazarları!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor

Burçin Yıldıran Sezen kim Haberi

Burçin Yıldıran Sezen kim

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyimin adresi Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Burçin Yıldıran Sezen geldi. 


Burçin Yıldıran Sezen, Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlamacılığı Bölümü’nü bitirdikten sonra Rotterdam Erasmus Üniversitesi Avrupa Metropolitan Bölgesi Yönetimi konusunda yüksek lisans yaptı. 


Sezen, iş hayatına 2003 – 2004 yılları arasında Yerel Yönetimler ve Demokrasi Dünya Akademisi’nde (WALD) proje asistanı olarak başladı. Ardından 2004 – 2005 yılları arasında Orta Doğu ve Batı Asya – Birleşik Şehirler ve Yerel Yönetimler konusunda uzmanlaşan Sezen, 2005 – 2006 yılları arasında Coca Cola & Birleşmiş Milletler Gelişim Programı’nda Proje Müdürlüğü yaptı. 2007 – 2008 yılları arasında TADEM Gayrimenkul Danışmanlığı’nda Değerleme Uzmanı olarak görev alan Burçin Yıldıran Sezen, 2008 – 2010 yılları arasında Cushman & Wakefiled’da...