06 / 05 / 2024

burdur belediyesi ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi

burdur belediyesi ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi

Burdur Belediyesi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin kesin projesi için yer teslimi yapıldı. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde villa parseli satışında yolsuzluk iddiası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 221 adet villa parselini tanesi ortalama 100 bin TL’den toplamda 22 milyon TL’ye toplu olarak satışa sundu. Bu villa parsellerinden belediyenin neredeyse 40 milyon TL zarar ettiği ileri sürüldü...

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Burdur'daki 4 mahallenin imar planına tepki!

Burdur Belediyesi'nin Bağlar, Hızır İlyas, Menderes ve Bahçelievler mahallelerinde uygulanan imar planı mahalle halkından bazılarının tepkisine yol açtı.

Burdur Belediyesi'ne imar tepkisi!

Burdur İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi'nin yapılacağı salonunun önünde toplanan bir grup mahalleli, Burdur Belediyesinin Bağlar Mahallesi'nde uyguladığı İmar Kanunu'nun 18. maddesini pankartlar açarak protesto etti.

Burdur Belediyesi'nin imar planı değişikliğine tepki!

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'in yeni sanayi bölgesindeki yakınlarına ait olduğu iddia edilen bir arazinin imar planını değiştirerek rantsal kazanç sağladığını öne sürdü...

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Burdur'da TOKİ dolandırıcılarına dikkat!

Burdur Belediyesi, vatandaşları TOKİ'den ev sahibi yapma vaadi ile bazı belgeler imzalatan dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. 

TOKİ Burdur Gölhisar'da kura çekildi!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde yapılan 2. Etap TOKİ konutları kura çekilişleri, Gölhisar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ortak düzenlediği tören ile gerçekleşti.

Isparta Belediyesi Burdur Şeker Fabrikası'na talip oldu!

Isparta Belediyesi, hükümetin zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirme kararı aldığı Türkiye’deki 14 şeker fabrikasından biri olan ve 18 Nisan’da ihaleye çıkan Burdur Şeker Fabrikası’na talip oldu. 

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

burdur belediyesi ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi Haberi

burdur belediyesi ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi

İller Bankası tarafından proje ihalesi yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi için yer teslimi yapıldı. Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, İller Bankası ve proje ihalesini alan Özge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi yetkilileri birlikte Burdur Belediyesi Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.


Hatırlanacağı gibi: 'İleri Arıtma' Başkan Ercengizln 2014 yerel seçimlerinde seçim kampanyası boyunca en çok işlediği konuların başında geliyordu. Nitelikli içme suyu ile modem arıtma teknolojisi Ercengiz'in öncelikli iki vaadi idi... 


Proje ihalesi yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi hakkında Belediye Basın Bürosu aracılığıyla bilgi veren Başkan Ercengiz, "Şu an tesisimiz azot ve fosfor giderimini istediğimiz ölçüde yapamıyordu. İller...