09 / 05 / 2024

burdur çavdır

burdur çavdır

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut satışa sunuldu. TOKİ Burdur Çavdır son başvuru tarihi 11 Ağustos olarak belirlendi.Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuruları bugün bitiyor.

Burdur'daki araziler emlakçıların eliyle yabancılara geçiyor iddiası!

'Ata tarla satılmaz, satışa çıksa da alınmaz' kültürüne sahip Burdur'daki arazilerin emlakçıların eliyle yabancılara geçtiği iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

TMSF iki şirketin  ihalesini satıştan çekti! Resmi gazetede yayınlandı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, daha önce duyurduğu Denser Denizli Serbest Bölgesi ve Çavdır Akaryakıt İstasyonu ihalelerini tatil etti.

Burdur'da tam 64 adet iş yeri yaptırılacak! 

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak.

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi yaptırılacak!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Naci Görür'den Burdur için dikkat çeken deprem açıklaması!

Burdur'da art yaşanan depremlere ilişkin görüşlerini açıklayan Prof. Dr. Naci Görür, "Fethiye-Burdur zonu tehlikeli bir yerdir. Ciddi “risk yönetimi” yapılarak hazırlıklı olmak lazım" diye konuştu.

TOKİ Burdur Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Burdur Valiliği: Salda Gölü'nde sorumlu firmayla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır!

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi yapan sorumlu firma hakkında izinsiz ve usulsüz çalışma yaptığı gerekçesiyle idari ve adli süreç başlatıldığını açıkladı.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

burdur çavdır Haberi

burdur çavdır

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. 


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. Çavdır Şubesi tarafından 31 Temmuz – 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Burdur Çavdır Konutları'nda en düşük daire fiyatı 78 bin 325 lira olarak belirlendi.


İlanın detayı için