30 / 04 / 2024

Burdur Deprem Evleri

Burdur Deprem Evleri

Milletvekili Bayram Özçelik Sosyal Medya üzerinden yaptığı duyuru ile deprem evleri TOKİ'leri yapımı için proje alımı ihalesi yapılacağını müjdeledi

Burdur Deprem Evleri için ilk adım atıldı!

TOKİ'nin İstanbul Halkalı'daki binasında gerçekleşen 5 saatlik görüşmede, konutlarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Bozkurt Mahallesi toplu konutları için proje hazırlama süreci TOKİ tarafından yürütülecek.

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu son dakika detaylarına göre Burdur'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? AFAD deprem bilgilerini nereden alıyor?

Deprem, Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Bundan dolayı her vatandaşın deprem hakkında bilmesi gereken minimum bilgiler vardır. Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? İşte deprem hakkında araştırılan sorular ve yanıtlar!

TOKİ Burdur Çavdar evleri ne kadar?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde inşa edilecek?

Burdur'da korkutan deprem! AFAD duyurdu

Afet Koordinasyon Merkezi AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Burdur'da akşam saatlerinde deprem meydana geldi.

Naci Görür'den Burdur için dikkat çeken deprem açıklaması!

Burdur'da art yaşanan depremlere ilişkin görüşlerini açıklayan Prof. Dr. Naci Görür, "Fethiye-Burdur zonu tehlikeli bir yerdir. Ciddi “risk yönetimi” yapılarak hazırlıklı olmak lazım" diye konuştu.

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Elazığ'da 676 deprem konutu için kura çekimi yapıldı! 

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasında evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen 676 konut için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekimi gerçekleşti. 

Burdur Deprem Evleri Haberi

Burdur Deprem Evleri

Milletvekili Bayram Özçelik Sosyal Medya üzerinden yaptığı duyuru ile deprem evleri TOKİ'leri yapımı için proje alımı ihalesi yapılacağını müjdeledi. Merkez Bozkurt Mahallesi ( Deprem Evleri) TOKİ Kentsel Dönüşüm için proje alımı ve Kentsel Tasarım Projesi için, 21 Eylül 2016 günü TOKİ İhale Dairesince ihale yapılacağını açıklayan Milletvekili Bayram Özçelik ihale kapsamı hakkındada bilgi verdi;


10.077 hektar alan üzerinde, halihazır harita alımı, mülkiyet analizi, kıymet takdirine ait değerlendirmeler, taşınmaza dair bilgi ve belgeler, imar planın hazırlanması, yerleşim yerleri mimarisi kesin projeleri ve mahalli listeleri. Teknik şartnameler ile görsel mataryallerin hazırlanması ve hak sahipleri ile uzlaşma süreci işlerini kapsamaktadır.



Burdur...