02 / 05 / 2024

burdur icra müdürlüğü

burdur icra müdürlüğü

Burdur İcra Müdürlüğü, farklı mahallelerde bulunan 12 konutun toplam bedeli 426 bin TL'den satacak. Satış, 17 Ağustos 09:30-14:10 saatleri arasında yapılacak

Burdur Karamanlı Tarım Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Burdur Karamanlı İlçe Tarım Müdürlüğü'nün hizmet binası 2017 yatırım programına alındı. Geçen yıl deprem dayanıklılık testine giren ve yıkımına karar verilen binanın yerine yenisi yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Burdur Müdürlüğü'ne Budapeşte'de eğitim!

Çevre ve Şehircilik Burdur İl Müdürlüğü çalışanları Budapeşte IX. Kerület Bölgesi Frencvaros Belediyesi'nce verilen eğitim çalışmasına iştirak etti.

Burdur Orman Bölge Müdürlüğü'nün binasına imar izni verildi!

Burdur'un en önemli kazanımlarından biri olan, Antalya ve Isparta'ya da hizmet veren Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina yapımı için yer sorunu çözülerek, talep edilen yere imar izni verildi.

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binası tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Saraç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bina yapımlarının sona yaklaştığını müjdeledi.

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Kemer'de Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa edecek. Binanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Tuzla İcra Müdürlüğü 3 milyon 459 bin liraya taşınmaz satıyor!

Tuzla İcra Müdürlüğü Tuzla Merkez mahallesi Oraganize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tarla vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı.

İzmir 13. İcra Müdürlüğü 1 milyon 175 bin liraya tarla satıyor!

İzmir 13. İcra Müdürlüğü İzmir Bornova'daki Kazımdirik Mahallesi Eski İzmir Yolu mevkiinde bulunan tapunun 461 ada, 23 parselinde kayıtlı 614 metrekare tarla vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Ankara 23. İcra Müdürlüğü açık artırma ile dükkan satıyor!

T.C. Ankara 23. İcra Müdürlüğü Çankaya ilçesinde yer alan dükkanı açık artırma ile satışa çıkardı.

Çorlu 2. İcra Müdürlüğü açık artırma ile arsa satıyor!

Çorlu 2. İcra Müdürlüğü borçtan dolayı ipotekli bulunan Misinli köyündeki taşınmazı satışa çıkardı.

Beykoz İcra Müdürlüğü'nden satılık 3 konut ve bir arsa! 3 milyon 516 bin TL'ye!

Beykoz İcra Müdürlüğü Göksu Mahallesi Nişangah Caddesi üzerindeki aynı ada içinde yer alan üç konut ve bir arsayı satışa çıkardı

Kemalpaşa İcra Müdürlüğü'nden satılık prefabrik konut! 4 bin TL'ye!

Kemalpaşa İcra Müdürlüğü, 20 metrekarelik prefabrik evi 4 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı

Gebze 2. İcra Müdürlüğünden satılık 7 arsa!

Gebze 2. İcra Müdürlüğü Kocaeli Gebzede 7 arsayı satışa çıkardığını açıkladı. Arsaların yüzölçümleri 201 metrekare ile 7 bin 729 metrekare arasında değişirken 60 bin 300 lira ile 2 milyon 812 bin 475 lira arasında değişen fiyatları istendi

burdur icra müdürlüğü Haberi

burdur icra müdürlüğü



İlan için ;


TC. BURDUR İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Dosya No: 2010/765 Tal

örnek No:27


1 - Tapu Kaydı:

Burdur ili, Bahçelievler Mah. Yazıbaşı mevkii, Cilt: 6 Sayfa: 510, Ada: 677 parsel: 180’de kayıtlı 474,00 m2 yüzölçümlü 25/150 arsa paylı, bir zemin iki normal kattan müteşekkil, kargir apartman, l.kat 3 nolu bağımsız bölüm mesken olan taşınmaz. Taşınmazın 3/8 hissesi borçlu adına kayıtlı olup 3/8 hissesi, Taşınmaz üzerinde Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü lehine 08.12.1986 başlama tarihli olan 10 yıl süreli iştira hakkı ile birlikte satılacaktır.


Hali Hazır Durumu: Taşınmaz Bahçelievler mahallesi Taşar Sk. N: 11 K: 1 D: 3 adresinde bulunmaktadır. Daire 2 oda, bir salon, mutfak, banyo, wc’den ibarettir. Oda tabanları mineflo, duvarları sıva üzeri plastik boya ile boyalıdır. Islak...