29 / 04 / 2024

burdur osb son durum

burdur osb son durum

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi...

Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu son dakika detaylarına göre Burdur'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Burdur'da korkutan deprem! AFAD duyurdu

Afet Koordinasyon Merkezi AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Burdur'da akşam saatlerinde deprem meydana geldi.

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Çardak OSB’de 98 parselin 92’si satıldı!

Türkiye’nin ilk özel organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Çardak 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti. OSB, son yıllarda gerçekleşen çalışmalarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Atıl kalmaktan kurtulan bölgede 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti.

Burdur'da özel şirketler tarafından yapılan arsa değişikliği iptal edildi!

Burdur'da Özel şirket tarafından para istenen vatandaşların ödeme yapamaması durumunda arsalarının daha kötü yerlerle değiştirildiği, iyi bölgedeki arsaların ise satıldığı iddialarında son durum; uygulama iptal edildi...

burdur osb son durum Haberi

burdur osb son durum


Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onaya sunulacak olan projenin kabul edilmesinin ardından alt yapıyla ilgili çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. 


2009 yılı içerisinde yer seçimi onaylanan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nin oluşturulması ile çalışmalarına başlamıştı. Bu tarihten sonra 2012-2013 yıllarında hız kazanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile kamulaştırma ve imar planı çalışmaları başlatıldı. 


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imar planı onaylanan 2. OSB’de 2014 yılının başında çalışmalar daha da hızlı ilerlemeye başladı. Bu yıl içerisinde yaz sezonunda 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde altyapı çalışmalarının başlaması ile birlikte müracaatçı firmaların da gösterilecek yerlerde fabrika...