20 / 05 / 2024

Burgan Yatırım Salıpazarı Kruvaziyer Limanı

Burgan Yatırım Salıpazarı Kruvaziyer Limanı

Salıpazarı Liman Sahası’nın 30 yıl süreyle, “İşletme Hakkının Devri” yöntemiyle özelleştirilmesine yönelik açık artırma 16 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirildi...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ahmed Hasan S. Salım tarafından kuruldu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Yatırım için önemli 5 şehir!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin ilk önceliği büyük şehirlerdir. Yatırım yapılacak şehrin eğitimsel gelişimi, sanayi gücü ve turizm pazarı dikkate alınarak seçilmelidir…

Ofis pazarındaki yatırım faaliyetleri ivme kazanacak!

Cushman & Wakefield 2019 2. Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, Artan acil satılık gayrimenkuller ile birlikte ofis pazarındaki yatırım faaliyetlerinin ivme kazanması bekleniyor...

2018'in 4'ncü çeyreğinde büyük çaplı yatırım işlemi gerçekleşmedi!

Cushman & Wakefield 2018 4.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, artan satılık gayrimenkuller ile birlikte yatırım faaliyetleri ivme kazanacak. Bununla birlikte, dördüncü çeyrekte büyük çaplı bir yatırım işlemi gerçekleşmedi...

Yeşil Yatırım Holding'in payları Ana Pazar'da işlem görecek!

Yeşil Holding çatısı altında bulunan çeşitli şirketlere yatırım yapan halka açık bir şirket olan Yeşil Yatırım Holding A.Ş'nin payları, Ana Pazar’da işlem görecek.. 

Tunus'tan Türkiye'ye yatırım çağrısı!

DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı, Tunus'ta değerlendirmelerde bulundu. Yırcalı, "Tunus, yatırım yapmaya değer, yatırım potansiyeli yüksek bir ülke, Türk yatırımcısı için çok iyi bir pazar'' şeklinde konuştu.

Burgan Yatırım Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Haberi

Burgan Yatırım Salıpazarı Kruvaziyer Limanı

Burgan Yatırım tarafından yapılan açıklamaya göre;


T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (“İdare”) yürüttüğü ve danışmanlığını Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (“Burgan Yatırım”; önceki ismiyle EFG İstanbul) liderliğindeki Burgan Yatırım-İşmen Hukuk Bürosu-MAG Mühendislik Hizm. ve Tic. Ltd. Şti.’nden oluşan danışman konsorsiyumun yaptığı Salıpazarı Liman Sahası (“Salıpazarı Limanı”) özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık süreci sona ermiştir.

4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’ye ait Salıpazarı Liman Sahası’nın 30 yıl süreyle, “İşletme Hakkının Devri” yöntemiyle özelleştirilmesine yönelik açık artırma 16 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilmiş, peşin esasına göre alınan en yüksek teklif ise Doğuş Holding A.Ş.’nin (“Doğuş Holding”) verdiği 702 milyon ABD doları tutarındaki teklif olmuştur. Özelleştirme ihalesinin tamamlanması için süreç devam etmektedir.

1892 yılında inşaatı başlamış olan Salıpazarı Limanı, 1895 yılından itibaren gemilerin yanaşmaya...