19 / 05 / 2024

burgu kule ışıklandırma

burgu kule ışıklandırma

Dap Yapı, dış cephelere eklediği 'ışıklandırma' fonksiyonuyla sektörde yeni bir dönem başlattı. Boğaziçi Köprüsü'nden aldığı ilhamla ışıklandırma kararı alan şirket ışıklandırma denemelerine Maltepe'deki Royal Center ve Burgu Kule'de başladı...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Çamlıca Camisi yarın Regaip Kandili'yle birlikte açılıyor. 6 yıldır inşaat çalışmaları devam eden camide son hazırlıklar yapılırken, ışıklandırma için testlerde gerçekleştirildi. 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

Bandırma Üniversitesi kampüs projesi açıklandı!

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, "Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması" için sonuçlar bugün açıklandı.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 11 endüstriyel dağcı ışıklandırıyor!

İstanbul Boğazı'ndaki üçüncü köprü olan ve açılışı 26 Ağustos'ta yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kulelerin ve asma halatların led ışıklandırma işlerini 3'ü Antalyalı 11 endüstriyel dağcı yapıyor.

Kütahya Hisar Kalesi restore edilecek mi?

Kütahya Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt'u ziyaret etti. Hisar Kalesi burçların restorasyonu ışıklandırma ve çevre düzenlemesi işleri görüşüldü.

Niğde Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırma sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bor'un Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beral Albayrak'a sordu..

Sakarya Kafeler Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarına tam not!

Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları bölge esnafının büyük beğenisini kazandı, proje kapsamında asfalt, kaldırım ve ışıklandırma sistemi baştan aşağı yenilenmiş, bölge büyük beğeni kazanan bir görünüme kavuşturulmuştu.

Adil Çelik: Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık!

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik "Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Burada 7 metrelik yol, kaldırım, koşu yolu, bisiklet yolu ve ışıklandırma yapacağız" dedi

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Manisa merkezi birbirine bağlayan Eski Manisa yolunun modernleştirilmesi için aydınlatma çalışmasına başladı.

burgu kule ışıklandırma Haberi

burgu kule ışıklandırma

ORİJİNAL mimari anlayışıyla standart dışı tasarımlara sahip binalar inşa eden Dap Yapı, dış cephelere eklediği 'ışıklandırma' fonksiyonuyla sektörde yeni bir dönem başlattı. Anadolu yakasındaki kulelerini, Boğaziçi Köprüsü'nden aldığı ilhamla ışıklandırma kararı alan şirketin Anadolu yakasında Dragos Royal Towers, Royal Center, Dalga, Burgu, Tango ve Vazo Kule projeleri bulunuyor. 


Projelerin ışıklandırılması için 3 milyon dolarlık bütçe ayıran Dap Yapı, ışıklandırma denemelerine Maltepe'deki Royal Center ve Burgu Kule'de başladı. Öte yandan milli ve dini bayramlarda ışıklandırmalarda özel temalar devreye alınacak. 



Star...