10 / 05 / 2024

Burhan Öztaş Öldü

Burhan Öztaş Öldü

Propa İnşaat'ın acı günü... Propa İnşaat Mali İşler Müdürü Burhan Öztaş, hayatını kaybetti

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Kuruldu!

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Üsküdar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırım ile Kadir Erdem ortaklığıyla kuruldu.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi kuruldu!

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırımçakar ve Erkan Demir ortaklığında kuruldu.

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Giresun Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İHL açıldı!

Ümraniye Belediyesi'nin Giresun Çanakçı'da hayata geçirdiği Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu açıldı.

Keşan'da 2016'da 3 bin 375 gayrimenkul satıldı!

Edirne Keşan Tapu ve Sicil Müdürü Burhan Özsoy, 2016 yılı istatistik verilerini açıkladı. Keşan Tapu ve Sicil Müdürlüğü'nde 2016'da 3 bin 375 adet satış işlemi yapıldı.

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.

Üsküdar’daki Burhan Felek Köşkü restore edildi!

Üsküdar’daki 200 yıllık tarihi Burhan Felek Köşkü restore edilerek Fikir Sanat Merkezi olarak hizmete açıldı. Genç girişimcilere ortak çalışma alanı olarak kazandırılan merkezde gençler yaptıkları Mega Printer projesini anlattı.

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Talian Seyahat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi açıldı!

Talian Seyahat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Hüseyin Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Kıztaşı Caddesi'nde açıldı.

Burhan Öztaş Öldü Haberi

Burhan Öztaş Öldü
Propa İnşaat Mali İşler Müdürü Burhan Öztaş hayata veda etti. Propa İnşaat ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek imzalı vefat ilanında "Firmamızın Mali İşler Müdürü Burhan Öztaş'ı zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer...