05 / 05 / 2024

Burhanettin Kantar biyografi

Burhanettin Kantar biyografi

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Kantar kimdir? Burhanettin Kantar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burhanettin Kantar, ne zamandan beri, TSKB yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

ÖİB Iğdır'daki pancar kantar yerini özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Iğdır'daki pancar kantar yerinin satışını onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Burgazada VIP Kantar İnşaat Konut Projesi!

Kantar İnşaat tarafından Gaziantep'te iki blok olarak hayata geçirilen Burgazada VIP projesinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

Kantar İnşaat'tan ekonomiye ve istihdama destek!

Gaziantep'te 22 yıldan beri faaliyet gösteren Kantar İnşaat, ekonomiye destek ve istihdam seferberliği başlattı. Firma, yatırımlarına hız verecek.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de yeni AVM yaptırmayacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Burhanettin Kantar biyografi Haberi

Burhanettin Kantar biyografi

Burhanettin Kantar kimdir?

Burhanettin Kantar, 1963 Trabzon doğumlu. Kantar, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. 


1988 yılında T. İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde stajyer müfettiş yardımcısı olarak göreve başlayan Sn.Kantar, 1997 yılında Müdür Yardımcısı olarak İştirakler Müdürlüğü’ne atanmıştır. 


Kantar 2000 yılında aynı müdürlükte Birim Müdürü olarak çalıştığı görevini, 2005 yılından bu yana Müdür olarak sürdürmektedir. 


Kantar, TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğine 23 Mart 2005’ten beri devam...