05 / 05 / 2024

Burhanettin Kantar tskb yönetimi

Burhanettin Kantar tskb yönetimi

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Kantar kimdir? Burhanettin Kantar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burhanettin Kantar, ne zamandan beri, TSKB yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

TSKB Gayrimenkul Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı.

Kantar Towers Kastamonu'da yükseliyor!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Kantar Towers, Atılım inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 3 blokta 136 daireden meydana geliyor.

Burhanettin Çoban: Vatandaş ya Afjet ya da doğalgaz kullanacak!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehir merkezindeki hava kirliliğinin önlenmesi için doğalgaz ve AFJET sistemi olup da kullanmayanlara zorunlu geçişlerin yaptırılacağını söyledi. Kullanmayanların cezai yaptırım olacağı belirtildi.

TSKB Adana Otel projesi değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Adana Otel projesi değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Pendorya AVM değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Tahir Pendorya AVM değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Fındıklı ofis binası değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Tahir Fındıklı ofis değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Tahir Han binası değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Tahir Han binası değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Yatırımcı İlişkileri Bölümü ve Kurumsal Yönetim Komitesi açıklandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. özel durum açıklaması yaptı.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de havalimanı bulunmaması büyük eksiklik!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin her anlamda gelişmesi ve modern hale gelmesi için herkesin üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Kastamonu'nun dönüşüm projesi: Kantar Towers!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu 'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm hareketi Kantar Towers ile şehirde gerçekleşiyor.

Burhanettin Kocamaz: İlçelerle birleşip merkez olacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçimler öncesinde dile getirdiği büyük projelerin bir kısmının fizibilite çalışmalarında sona gelindiğini, bir kısmının ise ihalelerinin tamamlandığını kaydetti...

Burhanettin Kocamaz: Tarsus Havalimanı için araziler heba oldu!

‘Ölü yatırım’ olarak ifade ettiği, Mersin’e yapılması planlanan bölgesel havalimanı inşaatının üçüncü yılında durduğunu kaydeden Burhanettin Kocamaz, ‘Bir inat uğruna Tarsus’un en değerli arazilerini heba ettiler’ dedi

Burhanettin Kocamaz: Turizm yatırımları için destek bekliyoruz!

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Meclis Toplantısı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz konuyu değerlendirdi.

Burhanettin Kantar tskb yönetimi Haberi

Burhanettin Kantar tskb yönetimi

Burhanettin Kantar kimdir?

Burhanettin Kantar, 1963 Trabzon doğumlu. Kantar, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. 


1988 yılında T. İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde stajyer müfettiş yardımcısı olarak göreve başlayan Sn.Kantar, 1997 yılında Müdür Yardımcısı olarak İştirakler Müdürlüğü’ne atanmıştır. 


Kantar 2000 yılında aynı müdürlükte Birim Müdürü olarak çalıştığı görevini, 2005 yılından bu yana Müdür olarak sürdürmektedir. 


Kantar, TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğine 23 Mart 2005’ten beri devam...