29 / 04 / 2024

burhaniye Ağacık taş bina

burhaniye Ağacık taş bina

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Asgari ücret açlık sınırının altında mı kalacak? İşte asgari ücretle ilgili acı gerçek!

Asgari ücret pazarlıklarına işçi adına katılan Türk-İş, pazarlığa açlık sınırı olan 7 bin 785 liradan başlayacağını açıklamıştı. Bakanlık tarafından yapılan ankette ise beklenti 7 bin 536 lira olarak açıklandı. Ekonomist Yalçın Karatepe farklı bir hesaplama yaptı ve asgari ücretle ilgili acı gerçeği

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi 26 Aralık'ta hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Anonim Şirketinin (TÜRASAŞ) Adapazarı ilçesindeki Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminin 26 Aralık'ta açılacağını dile getirdi. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

burhaniye Ağacık taş bina Haberi

burhaniye Ağacık taş bina

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

İlçeye 12 kilometre uzaklıktaki Ağacık mahallesindeki taş binalar değerlendirilmeyi bekliyor. Boş kalan binaların yıkılmaya terk edildiğini anlatan Mahalle Muhtarı Hasan Dayı, “Mahallemizdeki taş binaların turizme kazandırılmasını istiyoruz. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman 2 ay önce mahallemizi ziyaret etti. Çok sayıda taş evi burada gördüğünü söyleyen valimiz, taş binaların bol bol fotoğraflarını çekti. Valimizin ilgisi bizi umutlandırdı. Taş binaların heder olmaması için proje hazırlanmasını bekliyoruz.”...