23 / 07 / 2024

Burhaniye otelleri doluluk oranı

Burhaniye otelleri doluluk oranı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayında yaşanan durgunluk, bayramla birlikte sona ererken yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Balıkesir Burhaniye otellerinde doluluk oranı yüzde 95'e yükseldi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayında yaşanan durgunluk, bayramla birlikte sona ererken yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 17,37'ye yükseldi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerinden derlenen bilgiye göre, son yağışlarla barajların doluluk oranı yüzde 17,37'ye yükseldi.Geçen yılın eylül ayında barajların doluluk oranı yüzde 54,41'di.

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu!

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı!

İstanbul'un merkezi iş akslarından Levent 'te konumlanan ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, projeler mutlaka yerine özel olmalıdır dedi...

Otellerdeki doluluk oranlarında ciddi düşüşler var!

Otellerdeki doluluk oranlarında ciddi düşüşler var. Turizmciler yerli turist bekliyor 1 Turizm sektöründe, ağustos ayının ikinci yarısında otellerdeki doluluk oranlarında yaşanan düşüş, turizmciyi iç pazara yöneltti.

İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 16!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden derlenen bilgilere göre baraj doluluk oranları açıklandı. İstanbul'daki barajlarda doluluk yüzde 15,97, Ankara'da yüzde 34 olarak kayıtlara geçti...

Barajların doluluk oranları!

AA muhabirinin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden derlediği bilgiye göre, İstanbul'daki barajlarda doluluk yüzde 15,97, Ankara'da yüzde 34 olarak kayıtlara geçti.

Hasanağa OSB'nin doluluk oranı yüzde 70'e yaklaştı!

Yaklaşık 9 bin kişiye istihdam sağlayan Hasanağa OSB, 2013 yılında alan olarak yüzde 40 büyüdü. Doluluk oranı yüzde 70'e ulaştı. Islah OSB süreci çerçevesinde Karsan, Delphi ve Cansan firmalarını bünyesine kattı.

Gebze Kömürcüler ihtisas OSB'nin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı!

Yaklaşık 79 hektarlık bir alanda 22 parselden oluşan bölgede toplam 16 firmanın kömür eleme, depolama ve paketleme tesisleri bulunuyor. Geçen yıl yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Bilinçli ve deneyimli turizmciler yetiştirmek için Sinop Üniversitesi bünyesinde kurulan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu bu yıl büyük bir başarı yakalayarak, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Gap İnşaat'ın Üsküdar Burhaniye arsası değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gap İnşaat'ın Üsküdar Burhaniye arsası değerleme raporunu yayınladı.

Emre Ilıcalı: Yeşil otellerdeki doluluk oranları artıyor!

Altensis'in kurucu ortağı Emre Ilıcalı, dünyada yeşil otellerin yüzde 83'ünde müşteri memnuniyeti ve doluluk oranlarının arttığını vurgulayarak, "Buna paralel yeşil otel yatırımları da genişliyor" dedi.

Burhaniye otelleri doluluk oranı Haberi

Burhaniye otelleri doluluk oranı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayında yaşanan durgunluk, bayramla birlikte sona ererken yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. İlçedeki otellerde yüzde 95 doluluk yaşandığını anlatan. Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu Erkan Bildirici, yer bulmada sıkıntı çekildiğini söyledi. 



Burhaniye de, sezonun kısa olması ve Ramazan ayının sezona denk gelmesinden dolayı düşük giden doluluk oranları Bayramdan sonra değişti. Son günler de, otellerde ve pansiyonlarda yaşanan yüzde 95 doluluk oranı esnafı memnun etti. Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu Erkan Bildirici, Turizm danışmaya gelen ve telefonla yer isteyen yerli ve yabancı turistlere yer bulmada sıkıntı çektiklerini söyledi. Yaşanan hareketlilikten esnafın çok memnun olduğunu anlatan Bildirici,"Doluluk oranlarında sürpriz artış bizleri memnun etti. Havaların sıcak olması, Burhaniye'nin deniz, kum ve güneş üçlüsü ve sahillerinin mavi bayrak olması bu talebi artırmıştır....