05 / 05 / 2024

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenileme

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenileme

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Rumelihisarı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1480 Ada, 14 Nolu Parsel Millet Bahçesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenileme Haberi

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenileme


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında kentteki aile sağlığı merkezlerinin eksikleri de bir bir tamamlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım İlçesi’ndeki, Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın sağlıklı bir kent olması konusunda tüm kuruluşlarla çalıştıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Sağlık çok önemli. Sağlık kuruluşlarına desteklerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Altepe, Teleferik, Piremir Mahallesi, Zümrütevler, Teferrüç ve çevresine hizmet eden merkezdeki çalışmaları anlatarak, “Dört aile hekiminin görev yaptığı ve 20 bin civarında nüfusa hizmet eden sağlık merkezimiz, yetersiz ve yıpranmıştı. Bizler de gelen talepler doğrultusunda bu merkezi yeni baştan ele aldık ve merkezi, yeterli hale getirdik. İlave inşaatlarıyla birlikte binanın toplam alanı 350 metrekareye çıkarıldı ve yeterli hale geldi....