02 / 05 / 2024

Bursa akıllı kart

Bursa akıllı kart

Bursa'daki teleferikte akıllı kart dönemi başlıyor. E-Kent, Akıllı Kartlar’ının kullanılacağı mecralara bir yenisini daha ekledi. Bursa Teleferik sisteminde kullanımı aktifleşecek olan akıllı kart sisteminin tüm entegrasyonları tamamlandı.

Akıll saatte 2023 kampanyası! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 12 indirim... 5 Ocak fiyat listesi

Bir amacı da çocuklarını takip edip kontrol etmek amacıyla da kullanılan akıllı saatlerin fiyatları araştırılıyor. Haberimizin konuğu 'Alcatel Mt40X Movetime Family çocuk saati' Peki Alcatel Mt40X Movetime Family ne kadar? İşte detaylar...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Bursa Nilüfer'de geleceğin akıllı binaları konuşuldu!

Mimar Güvenç Özel, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "Akıllı Şehirler, Akıllı Binalar: 21. Yüzyılda Mimari ve Teknoloji" konulu sempozyuma katıldı.

'Akıllı ev' Anadolu'da yaygınlaşıyor!

Hager | Berker'in tasarım ödüllü akıllı ev çözümleri, Bursa'da hayata geçirilen Balat Life Nar projesinde kullanıldı.

Bursa Karacabey Akıllı Kent oluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, hizmet kalitesinin daha da artırılması için kolları sıvadı. Karacabey Belediyesi, bütün belediye hizmetlerinin bulunduğu akıllı kent otomasyon sistemine (AKOS) geçme kararı aldı.

Mehmet Özhaseki: Şehirlerimizi modern ve akıllı hale getiriyoruz!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açılış konuşmasında Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Kentsel dönüşümle şehirler akıllı hale gelecek!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açış konuşmasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı 25 Ekim'de!

Bursa’nın inşaat sektörü, ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayında toplanacak. 25 Ekim'de Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan zirveye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

Akıllı şehirler kurulmasının önündeki problemler nelerdi?

Gazete Bursa köşe yazarı olan Mustafa Öztürk bugünkü yazısında akıllı şehirleri ve modern kentleri nasıl oluştuğunu anlattı. İşte o yazı....

Bursa'da 'akıllı evler' dönemi başlayacak!

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, kentteki inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüştü.

Recep Altepe: Daha kaliteli bir yaşam için akıllı belediyecilik şart!

2'nci Akıllı Belediyecilik Zirvesi, Bursa'da başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, daha kaliteli bir yaşamın 'akıllı şehir' kavramıyla birçok noktada kesiştiğini söyledi.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Bursa akıllı kart Haberi

Bursa akıllı kart

E-Kent’in geliştirdiği akıllı kart sistemi şehir içi ulaşımda otobüs, minibüs, feribot, hafif raylı sistem ve metrolar ile birlikte yerel yönetimlerin işletmesinde bulunan sosyal tesisler, müze, hayvanat bahçesi, planetaryum ve otopark işletmelerinden sonra yenilenen Bursa Uludağ Teleferiği’nde de kullanılacak.

Hizmet verdiği kentlerde entegre şehir çözümleri ile altyapı dönüşümü sağlayan, yönetimlere yeni gelir getirici katma değerli iş modelleri geliştiren E-Kent, Akıllı Kartlar’ının kullanılacağı mecralara bir yenisini daha ekledi. Bursa Teleferik sisteminde kullanımı aktifleşecek olan akıllı kart sisteminin tüm entegrasyonları tamamlandı. BuKart’ın, elektronik ücret toplama sistemine dahil edilen teleferik ulaşımıyla, Bursa şehir ulaşımında tam anlamıyla entegre bir çözüm sağlanmış oldu.


Akıllı Şehir Modern Yaşam mottosu ile yola çıktıklarından bahseden E-Kent Genel Müdürü M. Nabi Temuçin; “Modern şehirciliğin gerektirdiği yeni nesil çözümler üreten E-Kent’in esas...