04 / 05 / 2024

bursa Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası

bursa Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ yatırımları kapsamında planlanan Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Bak Yapı'dan Bursa'ya 600 konutluk yeni proje geliyor!

Bak Yapı Bursa Veysel Karani Mahallesi projesi için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede 600 konut ve 50 dükkan yer alacak.

Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

MBM İnşaat tarafından Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yükselen Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Akadia İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Akadia İncek projesiyle ilgili ayrıntılar...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 1.252 yeni konut müjdesi!

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

bursa Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası Haberi

bursa Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ yatırımları kapsamında planlanan Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.


Açılış için Osmangazi’ye bağlı Alaşar Mahallesi’nde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alaşar Mahalle Muhtarı İdris Aydın ve vatandaşlar katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışta yaptığı konuşmada, Bütünşehir Yasası’nın getirdiği yenilikler ve yasa çerçevesinde yapılan hizmet ile yatırımlara değindi. Bütünşehir Yasası’nın belediyecilikten gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu doğrultusunda uygulamaya alındığını ve Türkiye’de başta büyükşehirler olmak üzere ilçe belediyeleri, kaymakamlıklar, bakanlıklar nezdinde yatırım ve hizmet açısından hızlı bir kalkınma döneminin başladığını belirten Başkan Altepe, Bursa’nın bu konuda öncü olduğunu ifade etti. Türkiye’de...