02 / 05 / 2024

bursa Altınşehir Mahallesi imar planı

bursa Altınşehir Mahallesi imar planı

Olay Gazetesi yazarlarından Şule Vural Alkan bugünkü köşe yazısında yeşil alanların yapısal alana dönüşmesi konusuna değindi. Alkan, yazısında belediye başkanlarının ve okurlarının görüşlerine yer verdi...

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

O ilimize altın piyangosu! Bölge ihya olacak

Eskişehir’de Koza Altın AŞ’nin Sivrihisar ilçesine bağlı Kaymaz Mahallesi’ndeki tesislerinde tespit edilen 20 bin onsluk kaynaktan 16 bin onsluk altın üretimi amaçlanıyor. Yaklaşık değeri 500 milyon liranın üzerindeki altın rezervinin çıkarılması için çalışmalara başlandı.

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Konya Altın Çarşı'da yıkım başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Çarşı'sının yıkımının1 Ocak itibarıyla başlayacağını açıkladı. 

bursa Altınşehir Mahallesi imar planı Haberi

bursa Altınşehir Mahallesi imar planı

Altınşehir Mahallesi`nde imar planlamasında yeşillik ve park alanı olarak ayrılmış olan 16 bin metrekarelik alanımız Nilüfer Belediyesi`nce yapılmak üzereyken, projeye 10 bin metrekareden büyük olduğu için Büyükşehir Belediyesi tarafından el konuldu. Büyükşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne giderek cami cemaatı için çay ocağı ve halka hizmet verecek bir kafeteryanın da projeye dahil edilmesi ricasında bulunduk, önerimiz olumlu karşılandı, ilk tasarı proje de bize verildi. Mahalle halkı ile yapılan toplantıda engelli vatandaşlara da hizmet verecek şekilde, etrafında yürüme ve koşu yollarının olduğu, içerisinde çay ocağının, halka açık kafeteryanın bulunduğu, sportif donanıma elverişli parkın yapılmasının çok büyük memnuniyet yaratacağı şeklinde karar alındı ve yazılı olarak müdürlüğe bildirildi. Ancak sonrasında yeni projeyi görünce hayal kırıklığına uğradık. 


Projede park alanının yaklaşık 4 bin metrekarelik kısmının...