18 / 05 / 2024

Bursa altyapı projeleri

Bursa altyapı projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 16 milyar lirayı bulan projelerle Bursa'yı geleceğe hazırladıklarını belirterek, Uludağ'dan sulama tesislerine kadar pek çok alanda dev projeler gerçekleştireceklerini kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Bursa altyapı projeleri Haberi

Bursa altyapı projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 12 yılda Bursa'ya 2 milyar liralık yatırım yaptıklarını, önümüzdeki dönemde bu yatırımların 16 milyar liraya çıkacağını belirtti. 



ULUDAĞ'DA OTEL VE TESİSLER YENİDEN İNŞA EDİLECEK... 

Uludağ'ı Türkiye ve dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmek için büyük yatırımlar gerçekleştireceklerini ifade eden Eroğlu, otel ve tesislerin imar planına göre yeniden inşa edileceğini kaydetti. Uludağ Milli Parkı'na 52 kır evi ve botanik bahçesi yapılacağını açıklayan Eroğlu, sulamaya da büyük önem verdiklerini ifade etti. 



BURSA'DA SULANMADIK ARAZİ KALMAYACAK... 

"Bursa'da sulanmadık arazi bırakmayacağız" diyen Eroğlu, Bursa'ya 44 baraj göleti ve sulama tesisi yapılacağı müjdesini verdi. Eroğlu şöyle konuştu: "1000 Günde 1000 Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi'nden Bursa da nasibini alıyor. Proje kapsamında Bursa'da 49 adet gölet ve sulaması inşa ediliyor....