06 / 05 / 2024

bursa balıkesir izmir otoyol projesi

bursa balıkesir izmir otoyol projesi

Türkiye'nin en büyük ihaleleri arasında gösterilen Gebze-İzmir Projesi işletme süresinin ne zaman başlayacağı üzerinde görüş ayrılığı yaşanıyor

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Ören sahiline yeni düzenleme projesi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ören sahiline yeni düzenleme yapılması için proje hazırlanıyor. Ören Plajı için yapılması planlanan seyir terası, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.

Gelişen Kentler Zirvesi'nin 7.'si Balıkesir'de yapıldı!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir, Samsun ve Kayseri'de düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin yedincisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile geçen hafta Balıkesir'de gerçekleştirdi.

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma açıldı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma açıldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık'ta ulaşıma kapanan Balıkesir-İzmir karayolu açıldı.Yolun kapanması sonrası çalışmalarını aralıksız sürdüren karayolları ekipleri, zemini kardan temizledi.

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir fay zonu araştırılıyor!

Balıkesir'i tehdit eden Büyük Balıkesir Fay Zonu için çalışmalar başlatıldı. AFAD önderliğinde, 9.Eylül/izmir Üniversite'si iş birliği ile Fay zonu üzerinde hendekler açılıp incelemeler yapılmaya başlandı.

Emlak Konut Bursa, Balıkesir, Eskişehir değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oraklığı Bursa İli Osmangazi İlçesinde yer alan 4 adet parsel, Balıkesir İli Merkez İlçesinde yer alan 2 adet parsel ve Eskişehir'in Odunpazarı İlçesinde yer alan 1 adet parsele ait gayrimenkullerin raporları yayınlandı...

bursa balıkesir izmir otoyol projesi Haberi

bursa balıkesir izmir otoyol projesi

İstanbul-İzmir arası seyahati 3,5 saate düşürecek yol çalışması kurumlar arasındaki anlaşmazlık yüzünden aksıyor. 
 
İstanbul-İzmir arası seyahat süresini 3,5 saate düşürecek 6-6,5 milyar dolarlık "İzmit Körfez Geçişi ve Bursa-Balıkesir-İzmir Otoyol Projesi" ihalesinde 'işletme süresinin ne zaman başlayacağı' üzerinde görüş ayrılığı yaşanıyor. Ulaştırma Bakanlığı, 22 yıl 4 ay olan işletme süresinin ihaleyi alan konsonsiyum ile imzalanacak sözleşmenin ardından başlamasını istiyor. Devlet Planlama Teşkilatı (DTP) ile Hazine Müsteşarlığı (HM) ise, işletme süresinin kredi sözleşmesinin imzalanmasının ardından başlamasını istiyor. Gerekçe olarak da, şirketin iflas etmesi durumunda işin yarıda kalacağı görüşünü dile getiriyor. Devlet kurumlarının ihalenin işletme süresi üzerindeki yaşadığı görüş ayrılığı, projenin Yüksek Planlama Teşkilatı (YPK) tarafından onaylanmasını geciktiriyor. Onayın alınması halinde, 378 kilometresi otoyol ve 43 kilometresi bağlantı yol olmak üzere toplam 421...