02 / 05 / 2024

bursa batı bölgesi gayrimenkul

bursa batı bölgesi gayrimenkul

Bursa yeni kent projeleriyle batı yönlü büyüyor. İstanbul odaklı projeleri inceleyen yatırımcılar ikinci adres olarak Bursa'yı tercih etmeye başladı.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hanlar Bölgesi'nde yıkım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Hanlar Bölgesi'ni kamufle eden binaları teker teker ortadan kaldırıyor.

bursa batı bölgesi gayrimenkul Haberi

bursa batı bölgesi gayrimenkul

Yeni otobanın yapılması, İzmit Körfezi köprü inşaatı, Mudanya bölgesindeki bazı imar hareketleri emlak piyasasına da canlılık getirdi. ERA Türkiye Gayrimenkul Hizmetleri Satış ve Franchising Geliştirme Direktörü Kadir Tümen, Bursa'nın Türkiye'nin en iyi ve nitelikli gelişen bölgelerinden bir tanesi olduğunu belirterek, "Karacabey'e doğru giden genişleme söz konusu. Kişi başına düşen gelir de çok yüksek. Özellikle yüksek hızlı tren projesi, denizle ulaşımın kolay olması, otoyol ve Helitaksi gibi projelerin olması Bursa'yı çok cazip bir hale getiriyor" diyor. 


ŞEHRİN BATISI GELİŞİYOR 


Türkiye'nin temel problemlerinden birinin nitelikli gayrimenkul üretimi ve kentsel dönüşüm olduğunu ifade eden Tümen, "Bursa bu anlamda handikaplar yaşıyor, ancak çok büyük avantajları da var. Çünkü kent merkezinde kentsel dönüşümle ilgili bazı yapılması gereken şeyler var. Özellikle şehrin batı kısmı çok hızlı gelişiyor....