30 / 04 / 2024

bursa beton fatih vardar

bursa beton fatih vardar

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar yaptığı açıklamada, tüketicilerin, tercihlerini yaparken en azından inşaat işini üstlenen ve beton tedarik eden firmayı sorgulamak suretiyle kalitesiz hazır beton kullanımını engelleyeceğini vurguladı.

Yeşil Bursa'yı yaşatacak projeler hazırlanmalı!

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, Kentsel dönüşüm kapsamında projeler hazırlanırken Bursa'nın "Yeşil" simgesinin yaşatılmasına özen gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti. Vardar, projelerde dikkatli adımlar atılmasının gerekliliğinin altını çizdi.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Beton fiyatları kriz yarattı! İnşaatlar durma noktasında!

Başta Denizli ve Bursa olmak üzere bazı illerde hazır beton firmalarının, maliyet artışlarını neden göstererek, aldıkları siparişleri iptal edip fiyatlarda güncelleme talebinde bulunması, inşaatçılardan tepki almasına neden oldu.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

Topkapı Sarayı'nda bulunan Fatih Köşkü'nde beton kubbeler söküldü!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından olan Fatih Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başlamıştı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla eski haline dönüştürülecek.

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Küçüköner tarafından kuruldu.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

10. Beton Kongresi 2-4 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO), Bursa Şubesi ev sahipliğinde Uluslararası 10. Beton Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

bursa beton fatih vardar Haberi

bursa beton fatih vardar


Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar yaptığı açıklamada, yaşamına değer veren bilinçli tüketicilerin, tercihlerini yaparken en azından inşaat işini üstlenen ve beton tedarik eden firmayı sorgulamak suretiyle kalitesiz hazır beton kullanımını engelleyeceğini vurguladı. İnşaatlarda dekorasyon malzemelerinin seçiminde gösterilen hassasiyetin daha fazlasının hazır beton kalitesinde gösterilmesi gerektiğini dile getiren Vardar, Türkiye'nin depremle pek çok kez yüz yüze geldiğini hatırlattı. 


İKİNCİ PLANA ATILIYOR 

Vardar, şöyle devam etti: "Bugün üretilen betonlar, yeni teknolojilerin kullanılmasıyla daha büyük gelişmeler göstermeye başladı. Tüm alt ve üst yapı inşaatlarında çok geniş bir kullanım yelpazesine sahip olan beton, inşaat teknolojisinde vazgeçilmezliği ile hayati önem yüklenen taşıyıcı malzeme olarak hizmet vermektedir. Yaklaşık 100 yıllık bir maziye sahip olan ve şu anda işin ehli olmadığı halde maddi güce sahip olan herkes...