26 / 08 / 2024

Bursa Beton toplantı inegöl

Bursa Beton toplantı inegöl

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden Bursa Beton, gerektiğinde 24 saat kesintisiz hizmet vererek, yeni yılda paydaşlarıyla daha yoğun iletişim halinde olmayı hedefliyor.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

10. Beton Kongresi 2-4 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO), Bursa Şubesi ev sahipliğinde Uluslararası 10. Beton Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Bursa Gürsu, Büyükşehir ile dönüşecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik değerlendirme toplantıları kapsamında Gürsu'da muhtarlarla bir araya geldi.

Bursa Beton toplantı inegöl Haberi

Bursa Beton toplantı inegöl

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden Bursa Beton, gerektiğinde 24 saat kesintisiz hizmet vererek, yeni yılda paydaşlarıyla daha yoğun iletişim halinde olmayı hedefliyor.


Bu kapsamda İnegöl’de, bayileriyle işbirliği içinde gerçekleştirdiği sektör buluşması, Müteahhitler, İnşaat Mühendisleri, usta ve kalfalardan yoğun ilgi gördü.


Hazır beton sektörünü değerlendirmek ve müşterilerinin ürün ve hizmet kalitesiyle ilgili değerlendirmelerini almak amacıyla Bursa Beton tarafından organize edilen 2015 yılı sektör buluşmaları İnegöl ile devam etti. Bursa Beton’un tesislerinin bulunduğu hizmet bölgelerinden Orhangazi, Karacabey, Yalova, Bandırma, Gemlik ve Tavşanlı’dan sonra İnegöl’de de gerçekleştiren organizasyon, gelecek günlerde Kütahya ve Edremit ile devam edecek.


Kaliteli hazır beton üreticilerinin önde gelen firmalarından Bursa Beton’un, paydaşlarıyla iletişimini güçlendirmek, yenilikleri sektör profesyonelleriyle paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği sektör buluşmalarında, Pazarlama Müdürü Osman Düşmez ve Kalite Kontrol Müdürü...